Open Final – Resultats


L’Open Final de PPxTT a Cambrils tanca una temporada amb un nombre màxim de competicions realitzades: un total de 70.

A Cambrils s’han reunit un total de 87 esportistes, distribuits en les 5 categories: des d’una estrella fins a cinc, amb força participació de les
comarques tarragonines, on la temporada vinent PPxTT pot ser una realitat obrir una sèrie d’opens.

A 1 estrella Ferran Busquets es vas imposar per un ajustat 3 a 2 a José Antonio Sànchez. Vicente Hurtado i Àlex Vidiella van ser els semifinalistes.

En 2 estrelles, Joan Vila va guanyar a la final a Carles Costa. Marc Martí i Xavi Font es varen quedar a les portes de la final.

En 3 estrelles, Diogo Castillo guanya a Xavier Cuberas, amb José Alfredo Cascales i Sergio Fernandez arribant a semifinals.

En 4 estrelles Juan Velasco derrota a Víctor Madureia per 3 a 1, mentre Cristian Gil i Marc Marchante cauen a semifinals.

I a 5 estrelles Josep Caimel derrota a Pere Prat, amb Carlos Cordero i Enric Rodríguez a les semifinals.


Desde PPxTT volem agrair al CTT Cambrils i especialemnt al Miguel Àngel totes les facilitats donades per dur a terme aquest Open Final de temporada.

Acabada la competició, una trentena de persones entre jugadors de PPxTT i acompanyants vàrem dinar a la Fonda Montserrat, com a comiat de temporada.

Albert Duch, va obsequiar-nos amb una molt bona imitació del mític Eugenio i amb la barba, “taronjada” i tot de negre ens va fer gaudir del: “Saben aquel…”

Gràcies Albert i a tots i totes que feu que PPxTT sigui “especial”.

Bon estiu!

PPxTT

Tags: , ,

One Response to “Open Final – Resultats”

  1. Jjosep Caimel Comas
    15 juliol 2011 at 12:18 #

    va ser un dia com es diu “GUAI” tenis taula,dinar amb els companys del pingpongpertothom, platge, terraseta per sopar amb familia etc.. felicitats per fer un dia “GUAI”

Leave a Reply