Open Final – Resultats


L’Open Final de PPxTT a Cambrils tanca una temporada amb un nombre màxim de competicions realitzades: un total de 70.

A Cambrils s’han reunit un total de 87 esportistes, distribuits en les 5 categories: des d’una estrella fins a cinc, amb força participació de les
comarques tarragonines, on la temporada vinent PPxTT pot ser una realitat obrir una sèrie d’opens.

A 1 estrella Ferran Busquets es vas imposar per un ajustat 3 a 2 a José Antonio Sànchez. Vicente Hurtado i Àlex Vidiella van ser els semifinalistes.

En 2 estrelles, Joan Vila va guanyar a la final a Carles Costa. Marc Martí i Xavi Font es varen quedar a les portes de la final.

En 3 estrelles, Diogo Castillo guanya a Xavier Cuberas, amb José Alfredo Cascales i Sergio Fernandez arribant a semifinals.

En 4 estrelles Juan Velasco derrota a Víctor Madureia per 3 a 1, mentre Cristian Gil i Marc Marchante cauen a semifinals.

I a 5 estrelles Josep Caimel derrota a Pere Prat, amb Carlos Cordero i Enric Rodríguez a les semifinals.


Desde PPxTT volem agrair al CTT Cambrils i especialemnt al Miguel Àngel totes les facilitats donades per dur a terme aquest Open Final de temporada.

Acabada la competició, una trentena de persones entre jugadors de PPxTT i acompanyants vàrem dinar a la Fonda Montserrat, com a comiat de temporada.

Albert Duch, va obsequiar-nos amb una molt bona imitació del mític Eugenio i amb la barba, “taronjada” i tot de negre ens va fer gaudir del: “Saben aquel…”

Gràcies Albert i a tots i totes que feu que PPxTT sigui “especial”.

Bon estiu!

PPxTT

1 thought on “Open Final – Resultats”

  1. Jjosep Caimel Comas

    va ser un dia com es diu “GUAI” tenis taula,dinar amb els companys del pingpongpertothom, platge, terraseta per sopar amb familia etc.. felicitats per fer un dia “GUAI”

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.