Pere Bonet a la selecció espanyola

Molts de vosaltres, ja el coneixeu, és el Pere Bonet, un apassionat del ping pong, és dels primers d’arribar a Reina Elisenda, també és dels primers en avisar de que anirà a jugar a tal o qual puesto, el que sempre avisa per que comptem amb ell, que farà tot el que pugui per venir, el que sempre està somrient, el que us haurà donat les gràcies vàries vegades abans de marxar.
Ara té una gran notícia per donar-nos, i des d’aquí li obrim una finestreta perquè ens ho expliqui.

Després de molt esforç i sacrifici amb molt entrenament he pogut entrar a formar part de la Selecció Espanyola de SPECIAL OLÍMPICS amb tenis taula. Gràcies també a la bona feina que fan amb mi les escoles esportives Palés, Acell i el programa de la Federació Catalana pingpongpertothom.

Estic molt content d’haver pogut aconseguir aquesta plaça per anar a l’EURO/ÀSIA que es farà els pròxims dies 18 al 24 de setembre de 2010 a Varsòvia (Polònia).

how to get prescription drugs without a prescription 30px;”>Vaig allà sense prometre res, però amb la moral de ferro, sense defallir, perquè estic entrenant molt fort i preparant aquest EURO/ÀSIA lo millor que es pot amb tots els aspectes. En aquest campionat de SPECIAL OLÍMPICS EURO/ÀSIA aniran 58 països a Varsòvia, no només amb pingpong, sinó també amb altres esports com futbol, bàsquest, tennis, natació, atletisme i proves adabtades de gimnàsia rítmica. És una olimpíada amb esportistes discapacitats intelectuals, síndrome down, etc…

Que ningú dubti que seran uns bons esportistes i serà per a tots molt complicat guanyar, però jo ho intentaré perquè si és així millor que millor. Tant el meu entrenador (Josep Maria Palés) com el meu seleccionador de Acell (Alex Angosto) estan molt contents de mi i jo estic molt agraït per la seva gran professionalitat. Tot això és un bon aspecte positiu per anar sempre endavant amb molta il·lussió i la bona feina que ells també han  fet amb els esportistes què, com jo, que lluitem per superar barreres i per anar millorant amb tots els aspectes.

Us tornaré a escriure quan acabi aquesta Olimpíada i ja us explicaré com ha anat tot.

Moltes gràcies a tots.

Pere Bonet Oltra

Li desitjem tota la sort del món i una gran participació en aquests Special Olímpics a Polònia.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.