11 thoughts on “Polo temporada 2013/14 “Limited Edition””

 1. Carme Mestre

  Hola,

  Faig la reserva d’un polo talla XL. Gràcies. Ens veiem diumenge!!!Suposo que m’anirà bé de mida.

 2. Bon dia i bon any compays, jo m’apunto a una L. Diumenge no podré jugar. Vaig provar als ultims opens de Sabadell (*) va anar bastan bé però crec que encara no estic en condicions de jugar un Open RE i aquest diumenge he de fer-me carrec de l’equip de LLuïsos, en que jugarà l’Enric i per això tampoc podrà jugar-lo

  Bon Open i fins aviat,Carles

  (*) al del dissabte 28 vaig abonar la cuota de la llicencia.

 3. Josep Ramon martínez de morentin alvarez

  Hola voldria reservar una L (suposo serà la talla) i, si es pot, mirar si al Sergi li escau be una talla S. Fins Diumenge.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.