PPXTT a la jornada DI CAPACIDAD

Dissabte, 21 d’abril 2012

PPxTT i el CTT L’Hospitalet col·laboren en la 10è jornada lúdico-esportiva: DI CAPACITAT, que organitza la Fundación Gupo SIFU.

PPxTT cedeix dues taules, pales i pilotes, i el CTT L’Hospitalet dinamitzarà la jornada perquè totes aquelles persones que vulguin jugar hi participin.

La festa es realitzarà al carrer Riera de l’escorxador de L’Hospitalet de Llobregat (davant del poliesportiu del Centre) de 10:00 del matí a 14:00.

Programa d’activitats

5 thoughts on “PPXTT a la jornada DI CAPACIDAD”

 1. Pere Bonet Oltra

  Hola Josep me sembla molt interesant la proposta que feu de jugar a favor de la solidaritat i la discapacitat en aquest projecte comteu amb la meva participacio sense cap reparo ni mena de dubte. Salut Pere Bonet Oltra

 2. Pere Bonet Oltra

  Demano tambe informacio de com pug colaborar i si ting temps perque me he apuntat al open club a Hospitalet com pug anar despres siii acabem doreta anar cap alla i poder encara que sigui uns minuts poder jugar amb aquest nois que fan que aquest projecte sigui tambe molt interesant. Gracies. Salut. Pere Bonet Oltra

 3. Josep Llopart

  Sabem que sempre estas dispusat a col·laborar, però pot ser complicat compaginar l’Open i la jornada.

  Gràcies Pere.

 4. Joaquim Azcon

  Certament la jornada DiCapacidad (està molt bé el nom!) és una iniciativa força interessant sobre l’esport adaptat i els seus valors solidaris, amb un programa d’activitats molt complet, i em pregunto si voleu que us ajudi d’alguna manera en relació al tennis taula.

 5. Pere Bonet Oltra

  Bueno pues llavors el Open de Hospitalet pero vull deixar clar que cuan hi hagi un altre jornada d’ aquesstes m’ informeu per poder participar mes activament. Gracies. Pere Bonet Oltra.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.