ppxtt + Campionat de Catalunya

El proper cap de setmana, 28 i 29 de maig, es celebra a la població de Ripollet els Campionats de Catalunya de Tennis Taula en les categories Alevins i Juvenils.
La gent d’aquest històric club català, ha preparat amb molt d’esforç uns campionats on, també la part lúdica i festiva tindrà una importància cabdal.
De tots és ben sabut que el nostre esport, tot i ser molt popular, és clarament minoritari, i mai desperta una gran afluència de gent.
En aquesta ocasió i per primera vegada, la competició oficial anirà acompanyada de la competició per no federats o amateurs de pingpongpertothom.
Pensem que serà una bona ocasió de veure en acció a les futures estrelles del tennis taula dels pròxims anys i intentar emular-los en el pavelló del costat.
Comptem per dur a terme la competició 8 taules reglamentàries i s’organitzaran OpenClubs per totes les categories que comptaran pel rànquing i on els guanyadors tindran premis en forma de Copa pels guanyadors entre altres obsequis de l’organització.

Aquesta és l’oferta de places per jugar aquesta competició:

Dissabte, 28
(Matí 10:00h) 40 places per jugadors d’1 i 2**
(Tarda 16:00h) 40 places per jugadors de 2 i 3***

Diumenge, 29
(Matí 10:00h) 40 places per jugadors de 3, 4 i 5*****
(Tarda 16:00h) Rondes de PP:TOTAL

L’organització ha previst actes paral·lels que aniran amenitzant les dos jornades. Així mateix també s’ofereix la possibilitat de quedar-se a dinar, bé al mateix bar de pavelló o al Restaurant Sandacos, amb dos tipus de menús molt complets i amb uns preus molt atractius.

Seguirem informant.

7 thoughts on “ppxtt + Campionat de Catalunya”

  1. Josep Carrion

   Serà similar a un OpenClub.
   Intentarem que tothom pugui conquerir un premi i poder jugar en seu nivell.
   Dissabte matí, només per 1 i 2 estrelles i els primers de cada categoria tindran premi.
   A la tarda, categoria 2 i 3 estrelles, aquí podran tornar a jugar els jugadors de 2 que ho hagin fet al matí. I intentarem també ser generosos amb els premis per les dues categories.
   Diumenge matí, la crem de la crem 3, 4 i 5 estrelles i si algú de 2 ho vol fer i n’hi han places cap problema. Hi hauran premis pels de 4 i els de 5.

   L’organització donarà Copa al campió de cada nivell i també obsequis encara per determinar.

   Crec que serà un molt bon torneig, doncs just al pavelló del costat estaran els federats, i a fora tot el sarau per la gent del carrer que vingui. És un bon moment per anar amb la canalla i la dona. És quelcom important i que es pot ensenyar a qui no té ni idea del que és aquest mundillo.

   Salut,
   Josep

 1. Pere Bonet Oltra

  Bona nti Josep. Estic tambe interesadisim amb el vostre Campionat De Catalunya perque apreng molt jugant amb vosaltres i crec que ho pug fer-ho molt be. Nomes falta que me pugui inscrihore. Espero que ben aviat poseu a la web l’ incrbcio perque estare alla sense cap problema a la hora que heu programat. Gracies.

  Salut.

  Pere Bonet Oltra

  1. Josep Carrion

   Pere si vols jugar a la tarda també ho pots fer.
   Inclús si vols et pots quedar a dinar amb nosaltres.

   Josep

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.