PPXTT i salut

CLUB TENNIS TAULA CASTELLGALÍ Secció Pàrkinson.

Escola de tennis de taula per a persones amb Pàrkinson i, preventivament, per a majors de 60 anys. Els jugadors han de portar roba d’esport i jugar amb la seva pròpia pala. Podeu venir de casa amb la roba d’esport o canviar-vos al vestidor del club.

La inscripció en aquest grup és només per participar-hi, els dies i horari indicats. Aquest entrenament no substitueix cap altre tractament de la malaltia, ni medicació ni fisioteràpia. Es tracta d’una activitat física complementària, per millorar els reflexos, l’agilitat, l’equilibri, la força muscular, la precisió de moviments, l’estat d’ànim, aconseguir més resistència física, i altres beneficis, com ara estar més capacitat per a la conducció de vehicles, dormir bé a la nit o ajudar a superar una depressió.

No cal saber jugar a tennis de taula, es pot partir de zero si teniu ganes d’aprendre. Es pot participar amb qualsevol edat, sempre que el jugador tingui prou mobilitat per iniciar-se en aquesta activitat, encara que sigui lent de moviments. L’entrenament és a mida de cada participant, amb exercicis adequats a l’estat i la progressió.

Horari: Dimarts i dijous de 11 a 13 h. El club obre de 10,45 a 13,15 h.

Preu: 30€ mensuals (*).

Places limitades.

Domicili:

C/ Afores, 11. Barri la Fàbrica al costat Fàbrica Retro

08297 CASTELLGALÍ

Telèfon: 610 52 63 42 – 649 09 59 21

Email: cttcastellgali@hotmail.com

WEB: https://sites.google.com/view/cttcastellgali/inici

Nota: El Club està situat en un indret amb aparcament a l’ombra.

Castellgalí, desembre del 2022.

(*) Consultar casos especials.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.