Ranquing válid per al 3er Grand Slam + Master 5***** i Pro, i Ratio per a la permanencia.

9 thoughts on “Ranquing válid per al 3er Grand Slam + Master 5***** i Pro, i Ratio per a la permanencia.”

 1. Les mitjanes, de la manera que estan plantejats per al càlcul de permanència-promoció, tenen un punts febles:
  1.- afavoreixen massa poques participacions amb bons resultats al Reina Elisenda d’una manera definitiva, i minimitza les aportacions a competicions de jugadors i clubs diferents a R.E.
  2.- això desvirtua el paper de clubs petits i dels resultats que hom pugui obtenir-hi, i perjudica (relativament, però ho fa) tant els clubs petits com els jugadors que hi participen.
  3.- no té en compte la possible evolució d’un jugador si el seu joc millora al llarg de la temporada.

  Com que no es critica alguna cosa sense aportar alguna correcció o millora, voldria aportar:
  A.- puntuacions a dividir per les 6 (o les que es determini) darreres presentacions, i punts dividits per 6 (o les que es determini) presentacions, sigui quin sigui el nombre de presentacions (això penalitza jugadors que només amb dos presentacions tinguin molts punts, i posa en relleu l’evolució positiva d’un jugador).
  B.- per a les puntuacions de permanència/promoció, tenir en compte resultats i puntuacions neutres: Per exemple, que un primer lloc d’un ‘pack de 10’ als ‘no-R.E’ puntuï tant com un primer lloc als ‘pack de 10’ dels R.E.
  C.- possibilitat de què les puntuacions d’un jugador excloguin la puntuació màxima i mínima. (passa am la gimnàstica. Això posa més en valor la TENDÈNCIA d’un jugador, i no puntuacions extraordinàries, pot ser per situacions extraordinàries)

  Apa… ens veiem al Slam, amb ganes de passar-ho bé i veure la colla!.
  Oriol Llobet
  dorsal 8390

  1. Alejandro Teruel

   Oriol, tens raó, em quedo amb alló que importa, passar-ho bè i veure la colla.

   Fins Diumenge !!!!

 2. Hola! jo afegeixo també una correcció al reglament en qüestió. No crec que un jugador qur hagi pujat d’estrelles hagi de disputar permanència, sigui quin sigui el seu ràting. És normal que al principi els resultats a la nova categoria siguin dolents per l’adaptació. No conec cap esport on un jugador o equip pugi i baixi de categoria en la mateixa temporada

  1. Alejandro Teruel

   Hola Santi, et refereixes a algú en concret ?

   Aixó de baixar i pujar en la mateixa temporada…. si n’hi hagués una sola oportunitat de pujar i/o baixar en la mateixa temporada, es podría mirar, però no es el cas… i pot ser aquest jugador va tindre un bon día i s’el va recualificar i desde llavors no juga.. o ha jugat poc… n’hi han tantes variables a tindre en compte que es fa inexpicable. Al final el que compte es que cadascú jugui allá on el pertocaría… o si no vol sempre pot demanar de jugar en una categoría superior. Ningún millor que un mateix per sapiguer on es troba 😉

   Salutacions

 3. Josep Llopart

  Hola Oriol, agraeixo les teves aportacions i el to constructiu de les mateixes.
  Ho estudiem per futures ocasions. Cal tenir en compte però que hem de simplificar al màxim possible els càlculs, la possible “injustícia” de les regles ja ve donada pel mateix sistema, si tothom participes igual, no hi hauria cap problema. Com diu l’Alejandro hi ha massa variables.
  El sistema no fa baixar ningú, sino que cal jugar-lo a la taula.

 4. Jordi Boixadós

  Hola, lo del ratio només és vàlid per la permanencia i no per l’ascens ?
  En el meu cas he guanyat 2 Open RE in no obstant no entro en el Grand Slam, en canvi si ho fessim per Ratio quedaría el 2n…En fi, només és una reflexió egoísta pero crec que es pot tenir en compte per altres vegades…
  Dit això, Moltes Felicitats per la organització, i entenc que no es pot sempre contentar a tothom. Fins Diumenge !

  1. Alejandro Teruel

   Hola Jordi.

   Aixi es, la Ratio es per la permanencia i no pas per la promoció. Aquesta es regeix pel rànquing habitual.

   Salutacions i gràcies 🙂

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.