Ràting Pre-Grand Slam

Llistat de la ràtio (RÀTING) previ al grand Slam

Aquest es el llistat de la ràtio (RÀTING) previ al grand Slam. Recordem que els grups es farán tenint en compte l’ordre en aquest llistat i no el del rànquing com es feia fins ara.

11 thoughts on “Ràting Pre-Grand Slam”

  1. Alejandro Teruel

   No Diego, es el que establece la confección de los grupos, quienes son cabezas de grupo, Etc… el ranquing que en su día se publique, como siempre, será el que determine quienes optan para el Grand Slam pero no será ese orden el que determine cómo se confeccionan los grupos.

   Espero haberme explicado bien.

   Un saludo!

   1. lorenzo cardona

    Ok Alejandro, m’ha costat però al final ho he entès, la idea és perfecta per ajustar els grups als nivells de joc. De totes maneres, dels que estan a l’inici la majoria no jugaran.

    1. Alejandro Teruel

     Exacte, l’important en tenir un ordre de classificació per ràtio dels jugadors que juguin el grand slam segons el llistat del rànquing que es publicarà al seu moment per aquest esdeveniment y que determinara qui te la opció per apuntar-se.

  1. Alejandro Teruel

   Hola José.

   “Los sin licencia”, como tú dices, no afectarán en el orden al hacer los grupos puesto que no se pueden presentar al Grand Slam, además de que otro de los requisitos para poder presentarse es estar en los primeros puestos de la clasificación del RÁNQUING que será publicado como siempre es su momento, que no del “RÁTING”

   Saludos!

 1. Juan José prieto

  Hola Alejandro, no te res a veure amb el fil, pero veig que apareixo en tot moment amb “carnet No” vaig pagar el carnet de mitja temporada a Cardedeu dissabte Passat, Tinc ja número de dorsal ( 14060 ) pero no he rebut encara el carnet vía mail, pots corroborar que tot está ok please?
  Moltes gracies!!!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.