Récord de participació al 3r Open ppxtt

3r Open ppxtt Rècord  de participació en el 3r Open de PPXTT que va tenir lloc a Reina Elisenda el passat diumenge 5 d’octubre. Més de 100 persones varen Buy Xenical Online Without Prescription participar en una nova modalitat de competició que combinava el pingpong-express amb una segona fase d’eliminatòries.

L’organització va prendre nota d’alguns aspectes a millorar però la valoració general que es fa es molt positiva. Anar innovant amb noves fòrmules de competir amb la finalitat de rendibilitzar al màxim les places de joc, a vegades ens dóna problemes per no poder arribar a tot el que es voldria, però alhora és molt gratificant quant gires el cap I veus la sala absolutament a vessar.

Molt important els 38 joves, 16 d’ells molt jovenets acompanyats dels seus familiars amb unes ganes de jugar a ping-pong realment encomiable I encoratjador pel programa.

En la franja de +2** molts noms il·lustres de jugadors fidels al programa I que cada dia que passa el seu joc és millor, els Asensi, Mallorquí, Dámaso, Rodríguez, Cordero, Corominas, Sedó, Mompart, Ranera… per citar uns quants d’ells, van competir a molt alt nivell, fins arribar a la final en que el joc serè I eficient del Carlos Ferrera, es va imposar a un altre jugador completíssim, Miguel Maldonado.

Si ens voleu enviar la vostra opinió sobre el torneig, les tindrem molt en compta alhora de millorar properes competicions.

Podeu fer-ho mitjançant aquest formulari.

1estrella: 32 jugadors
1r classificat: Francisco Rodríguez
2r classificat: Oriol Soler

2 o més estrelles: 32 jugadors
1r: Carlos Ferrera
2n: Miguel Maldonado

Benjamí aleví: 16 jugadors
1r: Javier Adrián
2n: Oscar Castañeda

Infantil juvenil: 22 jugadors
1r Laura Rodriguez
2n Raziul Islam

Veure l’àlbum de fotos del 3r Open ppxtt

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.