Records a tots els Pingpongpertothomeros des de l’altra banda de l’oceà!!

Logo ppxtt

Us deixem un video, amb els records inclosos pero tots nosaltres, que ens fa arribar el nostre company, antic jugador de PPxTT i pianista professional, Xabier Aizpuruna, des de el Perú.
En un missatge de veu ens diu…

“… Hola companys, com esteu, espero que bè… fa un parell de mesos que aquí al Perú tot esta parat, l’esport i el tennis taula està parat, no hi ha competicions, no hi ha concerts… i mira, l’efecte del COVID, vaig agafar la pala de tennis taula i vaig juntar ping pong i música… a veure si us agrada i si us agrada compartir-lo amb qui vulgueu, no sé… amics del tennis taula, pingpongpertothom… amb qui volgueu. Va ser tot deixar-me anar i amb aquest video vaig guanyar un concurs de música o sigui que va ser increïble! Res, una abraçada per tothom!!…”

1 thought on “Records a tots els Pingpongpertothomeros des de l’altra banda de l’oceà!!”

  1. Hola bon dia Primer de tot Xavi moltes gracies el teu video me ha agradat molt i per lo menys jo et trobo molt a faltar aqueslls partits que feiem tu i jo a la federacio catalana. Recordo que amb tu vaig apendre moltes coses del ping pong pero tambe personals. Per a mi ets un clar exemple de superacio que me vas donar aquest rebte tant meravellos com es el tennist taula.
    Per ultim me agradaria sapiguer si de cara al final d aquesta temporada o l any que ve tocareu els preus de la cuota o els mantindreu amb el tema de les lliçencies? Gracies. Salut.

    Pere Bonet Oltra

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.