Rectificacions al rànquing

Us informo que en la propera actualització del rànquing (el que comptarà pel 1r Grand Slam) s’introduïran unes rectificacions.

Aquestes rectificacions venen donades a que en els primers Opens no es va aplicar el criteri que actualment regeix sobre quina és la puntuació a aplicar segons la participació.

La normativa actual és:
– d’1 a 10 participants s’aplica la puntuació d’Open 10
– de 11 a 15 participants la d’Open 15
– de 16 a 20 participants la d’Open 20

En les primeres proves, en els casos que hi havia 11 participants, es va aplicar la puntuació d’Open 10, atorgant 1 punt a l’últim participant.

Tenint en compte la normativa actual, i en caràcter retroactiu, l’organització ha decidit actualitzar els punts corresponents a la puntuació actual.

Aquesta decisió afecta a:
– 1r Openclub de L’Hospitalet, on en ambdues categories hi havia 11 participants.

En el cas del 1r OpenRE en la categoria 1 i 2, estrelles, donat que un grup era de 17 i l’altre de 15, es deixa tal i com està, amb l’adaptació feta a Open 15.

Per resoldre els casos puntuals que es puguin produïr, l’organització es reserva el dret d’aplicar petites adaptacions per corregir les desviacions que desvirtuïn l’esperit del rànquing.

Per altra banda, els esportistes que abans del Grand Slam no han disputat cap Open en la present temporada, sortiran del llistat.

Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.