Crònica 1r Open CTT Ripollet/ppxtt

ripollet1_web

Aquest dissabte, 5 de desembre, s’ha disputat el 1r Open CTT Ripollet de ppxtt a les instal·lacions d’aquest club vallessenc. Aquesta temporada la Zona A2 anirà drugs without prescription efectuant aquest tipus de competició oberta a tothom, tinguin o no llicència de lleure de ppxtt i sempre amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de llocs on poder jugar a tennis taula, amb un mínim de qualitat i organització.

La prova pilot consistia en comprovar si el sistema de competició era engrescador i es podia resoldre en un plaç de 3 a 4 hores, sense gaires complicacions i deixant a tothom satisfet. Els tres primers classificats, han estat premiats en metàl·lic amb 15, 10 i 5 euros, respectivament. Creiem que ho hem aconseguit i ara ho oferirem a altres clubs que vulguin organitzar aquest tipus de competició, sempre amb el suport i el segell de pingpongpertothom.

Amb els jugadors que van assistir, es va muntar una primera fase de 6 grups de 5 jugadors, jugant tots contra tots al millor de 3 onzes. Amb els primers de cada grup es van fer dos grups de 3, i així també amb els segons, tercers, quarts i cinquens. Finalment, es va jugar un partit entre els primers, segons i tercers de cada nivell i el resultat és la classificació que a continuació es detalla: