Crònica 1r Open CTT Ripollet/ppxtt

ripollet1_web

Aquest dissabte, 5 de desembre, s’ha disputat el 1r Open CTT Ripollet de ppxtt a les instal·lacions d’aquest club vallessenc. Aquesta temporada la Zona A2 anirà drugs without prescription efectuant aquest tipus de competició oberta a tothom, tinguin o no llicència de lleure de ppxtt i sempre amb l’objectiu d’ampliar l’oferta de llocs on poder jugar a tennis taula, amb un mínim de qualitat i organització.

La prova pilot consistia en comprovar si el sistema de competició era engrescador i es podia resoldre en un plaç de 3 a 4 hores, sense gaires complicacions i deixant a tothom satisfet. Els tres primers classificats, han estat premiats en metàl·lic amb 15, 10 i 5 euros, respectivament. Creiem que ho hem aconseguit i ara ho oferirem a altres clubs que vulguin organitzar aquest tipus de competició, sempre amb el suport i el segell de pingpongpertothom.

Amb els jugadors que van assistir, es va muntar una primera fase de 6 grups de 5 jugadors, jugant tots contra tots al millor de 3 onzes. Amb els primers de cada grup es van fer dos grups de 3, i així també amb els segons, tercers, quarts i cinquens. Finalment, es va jugar un partit entre els primers, segons i tercers de cada nivell i el resultat és la classificació que a continuació es detalla:

1. Josep Romero
2. Josep Ortego
3. Carlos Sánchez
4. Ramil Diongson
5. Santi Carol
6. Raziul Islam
7. Jordi Farrés
8. Weichao Li
9. Amir Amir
10. Samuel Fañanás
11. Javier Tejedor
12. Quim Rimbau
13. Àlex Pazos
14. Gerardo García
15. Andreu Sánchez
16. Marc Ocón
17. Alex Gaibor
18. Jaume Riera
19. Robert Pazos
20. Antoni Lloret
21. Sergi Ocón
22. Manel Higueras
23. Jordi Pla
24. Daniel Rodríguez
25. Albert Ocón
26. Ramon Cornet
27. J.M. Rodríguez
28. Cristian Peláez
29. Paco Pérez
30. Oriol Mateo
31. Pablo Pérez

Aquest primer Open ha tingut el suport de la marca Aceitunas Verdolay, que va aportar un lot de productes que es va rifar entre els assistents.

La responsabilitat de que tot estigués apunt a l’hora indicada i l’autor també de les fotografies ha estat el Josep Cucurella.

[nggallery id=8]

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.