Resum i fotos Copa Madison 19 d'Abril

La data fixada per aquesta competició a Reina Elisenda va ser ocupada per les prèvies classificatòries del Campionat de Catalunya per edats, i això ens va fer traslladar aquesta jornada a l’Estació del Nord, per no tenir que posposar sense tenir clar fins a quin dia, per la falta de dates lliures en els següents cap de setmana.

Creiem que no ha estat gens malament l’experiència, encara que vam jugar sense marcadors, i malgrat que les condicions generals del vestíbul de l’Estació del Nord no són, ni de bon troç, les que hi han a Reina Elisenda, vam gaudir d’una jornada molt gratificant, amb dos equips vinguts de Tarragona, concretament de Cambrils, i sense cap baixa malgrat el canvi de lloc, cosa que ens alegra moltíssim.

Per la part alta, L’Hospitalet continua demostrant el seu potencial, guanyant el primer partit al Mix 4, per una ajustat 4-3 i després, en el segon a l’Esperit Arreplegat per 5-1.

La lluita per la permanència en el nivell A, ha estat duríssima, cheap Ampicillin Tercera República, que venia de perdre amb l’Esperit Arreplegat, per 4-2, s’enfrontava amb Mix 4 i en el darrer partit Antonio Giménez posava el 3-3 guanyant a Xavi Bosch. Finalment perdien el dobles i això ha fet que La Tercera República baixi la propera jornada al nivell B.

Pel que fa al nivell B, Drassanes torna a quedar primer, guanyant molt ajustadament per 4-3, a l’equip «novato» del Cambrils A, que va quedar segon en el segon partit.

Felicitar de nou a tothom pel magnífic comportament i germanor, una bona mostra és el recull de fotografies que acompanya aquest resum, i especialment a la gent de Cambrils, què capitanejada pel Miguel Angel, van sintonitzar perfectament amb l’esperit del programa i què, de ben segur, ens donaran sorpreses molt agradables properament.

Recordar-vos que la propera jornada serà el 5 de juliol.

[nggallery id=4]

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.