Resum i fotos del 2n Torneig a l’Ànecblau

2n Torneig Ànecblau

Amb una gran participació, es va celebrar en el Centre Comercial ànecblau el segon trofeu Tennis Taula Castelldefels amb la col·laboració de Pingpongpertothom i de la Fundació Endavant.

Al matí van competir pel sistema pingpong-express dos grups de sèniors i un de nens passant per les següents fases: classificació, repesca i competició.

En cada grup de 20 jugadors es van classificar 4, per la qual cosa, al matí 12 jugadors van obtenir distinció. Al tractar-se d’un trofeu popular la filosofia és que tots els jugadors tinguessin un record, per la qual cosa molts van ser els regals a la seva disposició (samarreta, parasol, música, tiquets ….) si bé als guanyadors se’ls va agrair el seu esforç mitjançant diverses distincions que van fer lliurament:  l’alcalde de la ciutat de Castelldefels, la regidora d’esports, la gerent de l’ànecblau i el gerent de la Fundació Endavant.

La tarda va ser similar, si bé, finalitzat el campionat, l’Associació de grallers de Castelldefels “Toc de Vent” ens va animar a tots amb la seva música popular mentre Alba Prades i Benito García, dos mestres d’aquest esport, feien l’escalfament previ a un partit d’exhibició que va aixecar en nombroses ocasions l’aplaudiment del públic.

A continuació altres 12 jugadors van obtenir la seva distinció i els grallers van tocar una cançó d’acomiadament que volia dir: fins l’any que ve.

Classificació:

Matí

1r grup Seniors: 1r Xavier Serraima – 2n Edgar Nuñez – 3r Jonatan Elias – 4t Cristian Santiago

2n grup Juniors:  1r Carlos Sanchez- 2n Sergi López – 3r Cristian Salvador – 4t Eric López

3r grup Seniors: 1r Dani Mateo – 2n Fernando Pimentel – 3r Sergio Gutierrez  – 4t Vicente Carrasco

Tarda

1r grup Seniors: 1r Victor Vinuesa – 2n Albert Campos – 3r Valeri Carrasco – 4t  Jesus Gonzalez

2n grup Juniors: 1r  Luis espejo – 2n Joan Masip – 3r Ruben Moran – 4t Cristian Díaz

3r grup Seniors: 1r José Miguel Fuentes – 2n Luis  Astudillo – 3r Marc Masip –  4t  Veronique Desvenian

[nggallery id=3]

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.