Resum i fotos del 7è Open ppxtt 2009

imatge_galeria_7eopen

Un total de 75 jugadors han participat en aquest Open, el setè de la temporada (16 3***, 20 2**, 23 1*, 11 Inf/Juvenil i 5 Benjamí/Aleví).

Per primera vegada en un Open de ppxtt, s’ha aplicat la fase de consolació en totes les categories, menys en benjamins, fent que tothom continués jugant després de la primera fase per grups.

Els jugadors han tingut més partits per jugar, i els encarregats de la competició el doble de feina. Les corredises amunt i avall convocant a jugadors, i el seguiment dels partits pels responsables, aquesta vegada s’han multiplicat, envers d’altres jornades, però creiem que ha valgut la pena. La gent marxava satisfeta, tant si havia guanyat com si havia perdut.

Com ha succeït en els Opens anteriors, un bon nombre de nous jugadors s’han afegit a la família de ppxtt, un d’ells, el Jaume Condal, es va plantar a la final de 3***, després de desempallegar-se d’il·lustres jugadors com Cordero i Llopart i no va poder amb el joc seriós de Caimel, ben recolçat des de la grada per les seves guapíssimes acompanyants.

Un altre «novato», l’Àngel Ariño, finalista de 2** davant del Víctor Muyulema, a la que va arribar després d’un partit molt disputat davant del Fidel Velasco, superant-lo in extremis per 3-2, és una bona mostra del poder d’atracció que té el programa. L’Àngel Ariño, és qui millor resultat ha aconseguit del grup de jugadors que van venir des de Cambrils (Tarragona) pills online i que estan treballant per què el proper 28 de juny, puguem tenir una jornada de pingpongpertothom a la seva localitat. De moment ja tenen un magnífic pavelló, una ciutat amb una platja fantàstica i una gent que ho donarà tot perquè tot sigui un èxit.

A la categoria d’una estrella, Carles Sánchez va guanyar a Samuel Fañanás. El Carles, és un jugador infantil que en l’anterior jornada, va quedar primer i va pasar a una estrella. Felicitats, pel gran progrés que està aconseguint aquest jove jugador de Vilanova del Camí.

El millor infantil/juvenil ha estat el Christian Salvador, que va guanyar a la final al David Castillo, germà del Fran Castillo, tots dos enrolats a les files del UE Sant Cugat.

I dels més petits un altre «novato», el Daniel Garcés, va guanyar tots els seus partits i va quedar campió davant del Javier Adrián, Paula Llopart, Aleix Valençà i Àlex Cazorla.

Durant la jornada ens van preguntar si era l’últim Open de la temporada. Doncs, de moment no tenim altra data programada, però no descartem que es pugui programar un altre.

Felicitats a tothom que hi va participar, als acompanyants i especialment a l’Oscar i el Josep Cucurella en la tasca d’organització d’aquest 7è Open.

[nggallery id=5]

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.