Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_060e58b8a5b637ba101886b9ca1eab05, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
SOM|AQUI amb el poble saharauí | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

SOM|AQUI amb el poble saharauí

La Comissió Plataforma d’Acció Social i comunitària “SOM|AQUI” ens demana la nostra col·laboració en la campanya d’aliments pels Sahara fent aportacions exclusivament dels següents productes:

Paquets d’arròs, llenties i sucre, i també oli en envasos de plàstic.

Aquest any, de nou l’Associació “L’Hospitalet amb el Sahara” està fent una campanya de recollida d’aliments bàsics per enviar als camps de refugiats. Són moltes les associacions i entitats que fan les seves aportacions i ajuden a omplir els camions que després viatjen per carretera en caravana per fer arribar aquests queviures a aquesta gent tant necessitada i deixada de la mà de Déu en mig del desert, en un conflicte estancat i sense sortida en l’horitzó immediat.

L’any passat, el programa pingpongpertothom va fer donació de material, concretament pales i pilotes i xarxes, que la canalla va rebre amb entusiasme, com podeu veure a la fotografia.

Tothom pot fer la seva donació a Reina Elisenda, o si ho preferiu a la seu de l’AREP, del passeig de Maragall, 124 de Barcelona, fins el 3 de març, de 15:00 a 19:00 hores. A aquest mateix centre, el 3 de març a les 17:00h, i amb motiu del tancament de campanya, es durà a terme una conferència impartida per membres de l’associació “L’Hospitalet amb el Sahara” amb el títol: “Situació actual del Sahara Occidental”.

En la següent imatge podeu veure un dels camps de refugiats, en territori argelí, aprop de la frontera de l’antic Sahara Espanyol.
Ver mapa más grande

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.