Tamborinada/La Sagrera 2010

Aquest cap de setmana, fem doblet. Els companys de l’AREP, tornaran a instal·lar les taules de ppxtt, a dos indrets molt representatius de la ciutat, com són el barri de La Sagrera i el parc de la Ciutadella.

El dissabte, durant tot el dia, a la plaça Hispano Suiza del populós barri de La Sagrera (podeu veure el programa clicant sobre la imatge del cartell) i l’endemà tot el dispositiu es traslladarà al parc de la Ciutadella, on el pingpongpertothom estarà present de la mà de l’AREP, per fer gaudir amb el joc de la piloteta a tothom que ho desitgi.

Preveiem una afluència força alta, sobretot a la Tamborinada, on amb el lema «Belluguem-nos tots!» la Fundació La Roda aplega un munt de punts de festa i activitats per tot el parc de La Ciutadella.

tamborinada_2010_websagrera2010

Des d’aquí fem una crida a tots els integrants de ppxtt que vulguin i puguin passar i donar un cop de mà a aquest grup d’entusiastes del col·lectiu AREP. Tota ajuda serà molt ben rebuda. Si cheap adipex without a prescription esteu interessats i podeu venir, podeu contactar per mail o trucar al 670092724 (Josep).

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.