Tornen els Opens

cinqueOpen
Un moment de la gravació de BTV amb els guanyadors en la categoria de 2 estrelles, Cristian Salvador (dreta) i Adrià Guillot, amb els vals de premis en material esportiu.

Aquest diumenge ha tingut lloc el 5è Open de PPxTT amb la participació de 65 jugadors en les categories de 1, 2 i 3 estrelles.

En la categoria d’una estrella el guanyador ha estat cheap prescription drugs without prescription Gonzalo Corrià, disputant la final a Josep Canudas. En semifinals varen caure Àlex Gaibor i Xavier Cuberas, ambdós per 2 a 0. Tots quatre passen a tenir dues estrelles. Felicitats a tos quatre!

En la categoria de dues estrelles, el guanyador ha estat Cristian Salvador, derrotant clarament a la final a Adrià Guillot. Montse Feixas i Carles Costa van ser els semifinalistes. En Cristian Salvador i l’Adrià Guillot passen a tres estrelles. Enhorabona!

En tres estrelles Carles Sánchez es va imposar a Ferran Izàbal. Jordi Torroja i Li Weichao, que havien quedat primers dels seus grups, respectivament, van ser els semifinalistes. Carles Sánchez passa a tenir quatre estrelles. Benvingut al club!

Cal destacar la presència de Barcelona TV que van fer un reportatge i una entrevista a Cristian Salvador després de guanyar la final. Aquesta televisió està molt interessada en el programa i tornarà a ser present en algun Open més. (A la portada podeu tornar a veure el reportatge que varen fer sobre PPxTT i la gent gran).

Estigueu atents… Propers OPENS:

  • 6è Open: 31 de gener  (1 estrella, 2 estrelles i 4 estrelles)
  • 7è Open: 14 de febrer
  • 8è Open: 21 de febrer
  • 9è Open: 28 de febrer

Aquesta setmana publicarem els contingents i s’obrirà la inscripció del 6è Open.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.