Trobada de ping-pong a l’Estació del Nord

Benvolguts amics,

Em plau informar-vos que el proper dia 14 de desembre amb motiu de la Marató de TV3, la FCTT mitjançant el programa pingpongpertothom i conjuntament amb l’associació AREP (Associació per a la Rehabilitació de la Malaltia Mental), organitzem una diada festiva de tennis taula a l’Estació del Nord.

Al vestíbul de l’Estació del Nord, i a l’entrada, es col·locaran més de 20 taules perquè tothom que ho desitgi pugui fer una partida en favor del tractament de les malalties mentals greus.

En el moment que la Marató es va posar en contacte amb l’AREP, la seva proposta d’activitat va ser: PINGPONG!!! perquè tal i com diu la ressenya que hi ha al web de la Marató:

“Persones afectades d’algun trastorn mental jugaran un partit de pingpong per a demostrar que el tennis de taula pot ser un vehicle per a la reinserció comunitària.”

Vull fer una crida a la vostra col·laboració en aquesta festa el dia 14 de desembre perquè la raó s’ho val i per donar a conèixer les grans possibilitats que el nostre esport ofereix. Ajudeu-nos a fer-nos més grans amb la vostra participació.

Us adjunto carta de presentació oficial. Al web de la FCTT aniran apareixent totes les entitats de tennis de taula que s’adhereixen i donen suport a aquesta Festa (només cal que ens ho comuniqueu via mail) o que féu la vostra adhesió al formulari que apareix a som|aquí, que és el lema d’aquest aconteixement.

Comptem amb tots vosaltres!

Gràcies.

Josep Llopart
pingpongpertothom / FCTT

Carta FCTT / Carta FCTT-AREP Buy Ceftin Online without prescription en format .pdf

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.