Vols millorar..?

El programa PPxTT ha iniciat una nova línia d’actuació que s’anomena: “Vols millorar?”.

Són molts els amants del ping-pong que no han tingut l’oportunitat de tenir algun professional que els hagi ensenyat a jugar i per això des del programa PPxTT es vol facilitar l’accès al coneixement del tennis de taula a tothom que vulgui aprendre.

En les diferents activitats, hi pot participar tothom i les persones amb la llicència específica de PPxTT tenen un petit descompte.

Per això apart dels cursets per adults no federats que ja es fan per les tardes a Reina Elisenda s’ha començat un altre els dijous al matí, dirigit per Josep Llopart, entrenador de 3r Nivell i ex-director tècnic de la FCTT.

També s’ha fet un curset de monitor el passat 9 i 10 d’abril, conjuntament amb una jornada de formació intensiva, amb la participació total de 30 persones.

El curset ha estat un èxit i per això es convoca un altre curset i jornada de formació pels dies 28 i 29 de maig a Reina Elisenda i estem buscant dates per fer-ne un altre a Girona.

3 thoughts on “Vols millorar..?”

 1. Josep Carrion

  No estaria de més que algú dels assistents expliqués una mica què li ha semblat aquesta experiència. No?

  Salut,
  Josep

 2. Jornada profitosa, tant a nivell tècnic com a nivell pràctic i amb equilibri d’aquest dos aspectes. Lloable i enriquidora la presència al curs d’uns quants cracs joves i amb molt nivell que es van prestar a fer d’espàrring perquè els menys hàbils miréssim d’entrar pilotes que pensàvem que no podríem entrar mai. Molt interessant la presència a última hora del diumenge d’un àrbitre federat, que va resoldre molts dubtes. Hem aprés i pogut posar en pràctica aspectes del joc en un marc amb l’ambient de camaraderia propi del PPxTT.

  Resum: experiència satisfactòria.

 3. Josep Campderrós

  Només vaig poder assistir a la jornada de formació del dissabte, però pels autodidactes com jo, que mai hem tingut un entrenador, ha estat una experiència molt enriquidora, he après més en un dia que mesos porto jugant.
  Un 10 per en Llopart, per la seva paciència, els seus coneixements i el seu bon fer.
  Com diu en Manel Grau, molt d’agraïr la presència de joves promeses, en Miquel, el Sergio, l’Adrià Reales,…va ser tot un plaer poder jugar amb ells i posar en pràctica tots els conceptes tècnics apresos i que ells ja dominen a la perfecció.
  Crec que l’heu encertat altra vegada amb aquesta activitat la recomano a tots el jugadors que vulgin entendre i millorar el seu nivell de joc.

  Ànims i seguiu així.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.