Vols millorar…? Segona jornada formativa

Després de l’èxit aconseguit en la primera jornada, el programa Pingpongpertothom torna a organitzar amb l’Escola Catalana d’Entrenadors de Tennis de Taula una nova formació intensiva, on tothom que ho vulgui podrà millorar els seus coneixements bàsics de tennis de taula i treure’s el títol de monitor.

Aquest curset, que es durà a terme el 28 i 29 de maig a les Instal·lacions que la FCTT té a Reina Elisenda, s’organitzarà en tres sessions. Les dues primeres, que tindran lloc el dissabte (matí i tarda), estaran orientades a aquelles persones que vulguin millorar el seu nivell. La tercera sessió, la del diumenge, serà exclusiva per a aquelles persones que, a més, volen obtenir el títol de monitor de tennis de taula.

La sessió formativa estarà enfocada a impartir nocions per conèixer i entendre els principis bàsics i la tècnica gestual del pingpong, així com mètodes d’aprenentatge i d’entrenament per a principiants. Es combinaran apartats bàsics amb la pràctica.

Les persones interessades en realitzar aquesta formació hauran de fer la inscripció abans del 20 de maig a la secretaria de la FCTT. El preu del curs és de 50 euros per aquells que volen obtenir el títol de monitor, i de 35 euros per aquelles persones que volen participar només a la jornada formativa. Els parcipants amb llicència de PPxTT obtindran un descompte de 5 euros a la matrícula.

Horaris i informació adicional del curset

Full d’inscripció

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.