Vols saber el teu nivell..?

Vols saber el teu nivell..?
(per a no federats)

No t’has preguntat mai quin nivell tens de joc? Si t’agradaria saber-ho, el programa Pingpongpertothom et facilita conèixer quin nivell de tennis taula és el teu i et posa en contacte amb moltes altres persones del mateix nivell de joc.

El programa per a no federats (o llicència de lleure de PPXTT), diferencia 5 nivells diferents de joc. El nivell més bàsic és el d’1* estrella, després hi ha 2**, 3***, 4**** i finalment el de 5***** estrelles que és el superior i enllaça amb els esportistes federats de nivell provincial.

Tens dues opcions:
1. Participar en qualsevol Open de PPxTT
De setembre a juny, es juga quasi cada setmana es un Open. Inscriu-te al que vulguis i veuràs on et sitúes. Inicialment, et pots inscriure a la categoria que creguis, però recomanem començar per 1* estrella. Per més informació, mirar l’apartat de competicions.

2. Presentar-te i fer una petita prova
Envians un mail a l’adreça josepllopart@fctt.org, i ens posarem en contacte amb tu. La prova consisteix en jugar amb vàries persones de diferents nivells per adjudicar-te el nivell més semblant. Fer aquesta prova i assignar-te un categoria d’estrelles és GRATUÏT.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.