Vols veure a Jörgen Persson i Peter Karlsson, en directe?

Aquest cap de setmana pots fer-ho. Emmarcat dins del Congrés “Hello can you buy prescription drugs online without a prescription Future” que s’està duent aquests dies a la nostre terra, el CAR de Sant Cugat acollirà aquest dissabte de 19:30 a 21:00 hores un Clínic interactiu, on Jörgen Persson i Peter Karlsson comentaran aspectes sobre entrenament i desenvolupament de noves tècniques.

Malgrat aquest clínic està adreçat especialment a directius, centres d’entrenament, entrenadors i empreses de tennis de taula, aquells que vulguin també podran assistir-hi d’espectadors, ja que s’habilitaran les grades de la sala per jugadors i jugadores de totes les edats que vulguin aprofitar l’oportunitat de veure en directe aquests dos autèntics Cracks del Tennis de taula!

L’entrada a la grada superior serà gratuïta, mentre que qui vulgui estar a peu de pista i tenir opció de fer preguntes als dos cracks, haurà d’abonar 5 €. Per fer això caldrà haver fet una inscripció prèvia mitjançat correu electrònic a josepllopart@fctt.org

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.