Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_c0b69e20194abf55e9c14449decf6cee, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
www.pingpongpertothom.com | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

www.pingpongpertothom.com

Quan vem començar aquesta història del pingpongpertothom, vem decidir que el programa es recolzaria en un web, i que seria l’eina de difussió i de comunicació del programa per sobre de qualsevol altre mitjà. Aquesta és la primera portada que es va utilitzar des d’octubre del 2005 fins el setembre del 2007.

A partir del setembre del 2007, vem tornar a canviar el web que encara continuava funcionant en llenguatge HTML, fent un canvi radical en la seva aparença. L’estructura interior era com l’exemple següent.

Aquest model va estar operatiu fins acabar la temporada el 2008, en que es va canviar a un web completament obert, amb possibilitat de publicar notícies i comentaris d’una manera molt més fàcil i immediata amb el llenguatge WordPress.

Cada pas que s’ha donat, ha fet créixer el nombre de visites a les pàgines, i gràcies a tots vosaltres ara mateix podem dir què segons les estadístiques d’Alexa, www.ppxtt.cat és el web de tennis de taula en català millor posicionat, competint amb altres web en castellà i per davant del de la mateixa Federación Española de Tenis de Mesa.

Així, perquè us féu una idea, posarem unes quantes webs importants:
http://www.google.com – 1 (del món)
http://www.elpais.com – 506
http://www.tv3.cat – 14.307
http://www.ittf.com – 43.493
http://www.fatm.eu – 604.541
http://www.ppxtt.cat – 613.428
http://www.rfetm.es – 1.926.924
http://www.fctt.cat – 2.144.625

Això és un mèrit que volem compartir amb tots vosaltres que sou en definitiva qui féu pujar ppxtt.cat en el rànquing mundial.

3 thoughts on “www.pingpongpertothom.com”

  1. De fet cada día pujarà més, ja que el domini s’està utilitzant per a allotjar la web desde fa poc.

    Es per això que si es mira la pàgina de ppxtt.cat a alexa (http://www.alexa.com/siteinfo/ppxtt.cat) es pot veure, ja que la mitja que fa Alexa és la dels últims 3 mesos, que encara pujarà més.

    Si mirem la mitja de l’últim mes, el rànquing actual és el 394,569 del món.

  2. Angel Carrión

    Cal destacar també, que no son dades del tot fiables ja que només contabilitza als usuaris que tenen instal·lada la barra d’alexa. Tot i així ens podem fer una idea.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.