Zona A7 – Santa Coloma de Farners

La Federació catalana de tennis de taula organitza una competició per jugadors no federats, per  facilitar la  practica  d’aquest esport a  aquelles  persones  que desitgin practicar-lo,  i no  tinguin  el suficient  nivell  o  no  vulguin  assolir  el compromís  que exigeix la competició oficial de la Federació.

El pingpongpertothom és el nom d’aquesta activitat que es pot jugar en diferents modalitats; per equips o individual en diferents tipus de competició.

A proposta del Club Tennis Taula Farners, la federació catalana de tennis de taula a designat el club com seu de la competició per la comarca de la selva.

En principi es jugarà  la modalitat d’individuals en el sistema piramidal o de ranking , això  garanteix l’ igualtat en el nivell  dels jugadors, cada participant jugarà dos o tres partits al millor de 5 jocs.

La competició es jugarà cada primer dimecres de mes, de 19 a 22 hores a les ins- tal-lacions del Club Tennis taula Farners ( Pavelló Els Saioners ) els dies:

4 DE NOVEMBRE- 2  DE DESEMBRE- 13 DE GENER- 3 DE FEBRER- 3 DE MARÇ 7 D’ABRIL- 5  DE  MAIG- 2 DE JUNY.

El preu d’inscripció Online Generic pharmacy serà de 32€ per tota la temporada.

Inscripcions: Podeu inscriureu’s desde el formulari d’inscripció del web o contacta personalment amb el Club Tennis Taula Farners.

Si a petició dels participants es volgués fer un altre modalitat de competició dins del programa de pingpongpertothom com pot ser competicions per equips u opens l’ organització s’ adaptarà a aquesta demanda .

Desprès de cada jornada es publicarà a la web www.ppxtt.cat els resultats classificacions, comentaris, i fotos.

Informació de l’activitat:

Club Tennis Taula Farners

JOSEP: Tel. 645 816 122

E-mail: josep_gual53@hotmail.com / Jesusvolei@ya.com

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.