12è MiniOpen

Divendres, 15 març 2013. Tarda: 19:30 hores.

Grups de competició

Resultats

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 12
Participants: 48 (Totes les categories)

Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.

Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.

El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.

El criteri base és:

• grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
• grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs

En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

Com es puntua?

Preus:

– Amb llicència: 4€
– Sense llicència: 7€


Inscripció TANCADA

Com es puntua?

Grups de competició

Resultats

Llistat d’inscrits

[table “370” not found /]

8 thoughts on “12è MiniOpen”

 1. victor brotons

  Hola Josep, volia comentar que el bruno roger es va inscriure en 2 estrelles i aquí surt en 1. Si ho poguessis cambiar t’ho agrairia. Gràcies

  1. Alejandro Teruel Arbues

   No em correspon contestar, però, está ben apuntat, la seva categoría es a la columna “E” de estrelles que es 1 * estrella, peró on juga figura a la columna “cate69” o sigui la darrera columna, que hi posa 2 ** estrelles

  1. Alejandro Teruel Arbues

   Grácies a tu i vosaltres. Si está en la meva má no tinc cap problema en contestar els dubtes, pero no volía que ningú es molestés i per aixó he posat al principi del comentari “No em correspon contestar”. Sempre que pugui, teniu la meva ajuda disponible.

   Salutacions

 2. carles gual i enric gual

  Bona tarda,

  A 4 i 5 estrelles L’ENRIC va guanyar el partit pel cinque i size lloc al ALBERTO i per tant va quedar cinque i no pas size.

  Salutacions, Carles Gual

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.