15è MiniOpen

Divendres, 1 juny 2012. Tarda: 19:30 hores.

Llistat de Resultats

[table “237” not found /]

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda Club Tennis Taula L’Hospitalet
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 5
Participants: 20 (Totes les categories)

Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.

Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.

El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.

El criteri base és:

• grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
• grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs

En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

Preus:

– Amb llicència: 3€
– Sense llicència: 6€


Inscripció TANCADA

Llistat de Resultats

[table “237” not found /]

13 thoughts on “15è MiniOpen”

 1. Josep Carrion

  Atenció a tots els que esteu inscrits al 15è MiniOpen.

  Per motius de logística (no hi hauran prou taules divendres a la tarda a Reina Elisenda), el 15è MiniOpen es disputarà al CTT L’Hospitalet, a la mateixa hora.
  El nombre de places queda reduït a 20.

  Si algú de vosaltres vol anul·lar la seva reserva pot fer-ho utilitzant els comentaris o bé tornant a fer la inscripció dient-ho al «Missatge (opcional».

  Disculpeu les molèsties,
  Carrión

 2. Josep Llopart

  Hola companys, com comenta en Josep Carrión, aquest cap de setmana se’ns ha acumulat la feina. Les taules de PPxTT han d’anar dissabte al matí a una escola i a Ripollet portarem taules de la sala de RE. Tot plegat fa que divendres quedin poques taules a la sala.
  A>bans de cancel·lar-lo hem preferit traslladar-ho a un altre lloc. Entenem que algun de vosaltres no li anirà bé, ho lamentem. Us demano que tothom confirmi durant el dia d’avui si partriciparà o no en el miniopen a l’H.

  Disculpeu l’enrenou!

 3. Pere Bonet Oltra

  Hola Josep era per deir-te i confirmar-te la meva participacio al miniopen de dema divendres. La lesio que me vaig fer al peu la ting molt millor no no es just esta curada pero dema veindre amb la tobillera a jugar. Sapigues que vaig faltar el altre dia a Sabadell percisament per aixo un tiron al peu que m’ el vaig fer entrenant el dia anterior. Ho sento pero a vegades aquestes coses van aixis. Una salutacio. Pere Bonet Oltra

 4. Josep Ma Carbó

  Millor deixo la meva plaça lliure per algun company d’una, dos o tres estrelles. Veig que no s’han apuntat de 4 i 5 (potser em guanyarian als de tres que sé per experiència que són bons competidors).

  Fins un altre.

  Per cert Josep que et milloris el més ràpidament possible. Molts d’ànims.

 5. Natalia Artigot

  Ens veiem demà igualment, tot i el canvi súbit de local… He d’aprofitar (ara també) divendres al vespre sigui on sigui, ara que tinc vacances!

 6. Dani León & Víctor Siles

  Hola, nosaltres no podrem anar a L’Hospitalet, així que deixem les nostres places lliures per si es vol apuntar algu més.

  Fins un altre, salutacions!

 7. Josep Llopart

  Hola a tots. Avui a les 18:30n estarà el club obert per escalfar. Els grups els farà allà mateix l’Antonio. Us prego que si heu d’arribar uba mica més tard de l’hora de la confirmació (19:15) El truqueu al 687629472, gràcies

 8. EUGENI CARRIÓ ERILL

  Ja sé que l’inscripció d’aquest 15º miniopen es tancada ,pero de totes maneres hi aniré per si hi ha alguna baixa d’última hora.

 9. Lucas, Jose carlos, y Bernardo

  Bona tarda,

  Cap de nosaltres tres (Jose Carlos, Bernardo, y Lucas) podrem assistir al torneig. Degut al canvi de localització.

  Salutacions

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.