16è MiniOpen

Divendres, 17 maig 2013. Tarda: 19:30 hores.

Grups de competició

Resultats

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari: 19:30 a 22:00 (cal presentar-se a les 19:15)
Taules: 12
Participants: 48 (Totes les categories)

Participació:
– l’agrupació de categories es farà en funció dels inscrits

Sistema de competició:
Degut a que en els MiniOpens disposem de poc temps per adaptar els grups organitzats, a les baixes i/o altes que es produeixen en el mateix moment, us informem que el responsable de la competició (habitualment en Ramon Clivillé), té la capacitat de no admetre a ningú que s’incorpori en el mateix moment si aquest fet pot provocar canvis significatius en l’organització de la competició que ja està preparada.

Per una altra banda, els inscrits han de confirmar la seva presència abans de les 19:15, per poder començar puntualment a les 19:30. Qui arribi més tard podrà ser substituït o esborrat de la llista per fer quadrar la competició.

El responsable, conjuntament amb els participants decidirà si els partits es juguen al millor de tres o de cinc depenent del temps que hi hagi i si hi ha opció de jugar en ues taules alhora sense àrbitre.

El criteri base és:

• grups de 4 jugadors/es: al millor de 3 jocs
• grups de 3 jugadors/es: al millor de 5 jocs

En cas d’haver de barrejar esportistes amb altres de diferent estrelles, es farà per ordre de rànquing. En aquest cas, l’organització farà les correccions oportunes per determinar els punts de rànquing que s’atorguen.

Com es puntua?

Preus:

– Amb llicència: 4€
– Sense llicència: 7€


Inscripció TANCADA

Com es puntua?

Grups de competició

Resultats

Llistat d’inscrits

[table “401” not found /]

21 thoughts on “16è MiniOpen”

 1. Hola tots/es. Os ting que comunicar que en el proper Grand Slam no podre venir amb vosaltres perque he sigut seleccionat per representar a Catalunya als campionats de Espanya que es faran aquest dies a Oropesa De Mar (Castello). A mi me ha sorpres molt gratamet aquesta nominacio perque me fa moltisima ilusio i anire alla amb moltes ganes de guanyar pero tambe sent molt concient que lo importat es participar divertirme i fer-ho be. Les altres conunitats que venen son Pais Valencia Arago Murcia Comunidad De Madrid Balears Castella La Mancha Canaries i Galicia. Amb Catalunya Som 9 comunitats i estic segur que un gran exit de participacio. Salut. Pere Bonet Oltra

  1. Felicitats Pere!!! Estic molt orgullós que representis a Catalunya. Podré fardar amb els amics que et conec 😉

  2. Alejandro Teruel Arbues

   Enhorabona Pere!!!, Ens tindras a tots recolçante. Darrera cada cop de pala, de cada punt, de cada set, hi serem tots. Anims!!!, que sabem que no et manquen. Que tinguis molta sort.

   Salutacions

   1. Alejandro Teruel Arbues

    Allá ens donaran uns pases per anar-te a veure? (Es conya). Et farem costat sigui per la página o mentalment. Sentiras la nostre força que t’empeny. Ànims, son teus, a per ells!!!!

 2. Josep, sóc l’Àlex que m’he apuntat a 2 estrelles al campeonat de miniopen aquest divendres i que finalment no podré venir. Ho sento per les molèsties.
  Gràcies per tot.

 3. Pere , anirà tot molt bé. Els que estem aqui pensarem en tu. Molta sort i sobretot , a disfrutar de l’experiència .

  1. Moltes gracies a tots/es que m’ hau felicitat per haver pogut entrar a la seleccio catalana de tennis taula. Es un verdader plaer i gust anar amb Catalunya als campionats de Espanya de Special Olympics. Moltes gracies tambe a tots vosaltres.

 4. Jordi Sanromà

  Pere, molta sort en els Campionats d’Espanya. Segur que ho faràs molt bé. Et seguirem per la pàgina que ens has dit. Molta sort i endavant Catalunya !!!!!!

 5. Moltes felicitats Pere, tens tot el meu recolçament i estic convençut que ho faràs molt bé. Molta sort company.

 6. Estic a inscrits però no estic a cap grup de competició. Potser us heu confós amb el comentari de mes adalt.

 7. Josep ja ho saps els dies 7,8 i 9 de juny no competire amb vosltres que la meva plaça queda lliure i per tant a dispocio de un altre jugador.
  Salut. Pere.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.