1r Grand-Slam – Crònica i resultats

Els nous jugadors de 5*****: Daniel Tost (centre) 1r, Dani Remus (esquerre) 2n i Cèsar Valls 3r.

Molta igualtat i emoció en el 1r Grand-Slam de la temporada, celebrat aquest passat diumenge, 6 de novembre.

Entre el Grand-Slam i el 5è Open RE es varen omplir totes les taules de Reina Elisenda.

En la categoria de quatre estrelles, dos dels tres primers del rànquing van cumplir els pronòstics: Daniel Tost, primer i Daniel Remus, segon, oferint un gran nivell de joc i deixant veure què, a la nova categoria, oferiran molta “batalla”. Cèsar Valls va obtenir la tercera plaça en joc amb un ajustat partit amb Víctor Muyulema. Manel Grau, primer del rànquing va quedar en sisena posició, superat pel Josep Antoni Longàs en un partit sense transcendència. Eugeni Batallé va ser el setè classificat.

Els nous jugadors de 4****: Andrei Veprev (centre) 1r, Josep Campderrós (dreta) 2n i Leonardo López 3r.

En tres estrelles, l’Andrei Veprev, va retrobar la seva regularitat i aquest cop no va fallar, guanyant clarament tots els seus partits del quadre final. Josep Campderrós, era “el tapat” de la categoria, començant el 14è del rànquing va ocupar la segona posició final, després de quedar segon en la primera fase. Les altres cinc places que obrien la porta de la nova categoria han estat per: Leonardo López, Robert Pazos, Jordi Vila, Antonio Vizoso i Veronique Desvenian, 3r al 7è respectivament. Joan Pijoan es va quedar a les portes de la quarta estrella, tot i quedar primer de grup en la primera fase.

Els nous jugadors de 3***: Ramon Albadalejo (dreta) 1r, Eduardo Izquierdo (esquerre) 2n i Tsvetan Bozidarov «Chechu» 3r.

En dues estrelles es va confirmar què, malgrat que el nombre de places era més alta, la disputa estava assegurada. Ho demostra com Cristòbal Navarrete, núm. 1 del rànquing i Francesc Hernàndez, núm. 3 es varen quedar a les portes de pujar, tot i jugar a un nivell molt alt.

Ramon Albadalejo va ser el guanyador de dues estrelles, guanyant amb claredat al seu company Eduardo Izquierdo. Ricardo Olivera i Tsvetan Bozidarov “Chechu”, van arrivar a semis (aquest segon recuperant la forma, després d’una època on ha tingut problemes físics). Raül Hernàndez, Àlex Bocanegra, Joan Josep Gòmez i Jordi Trescasas van ocupar els llocs del 5è al 8è, respectivament, i la tercera estrella sota el braç. Oriol Anfruns i Jordi Llaudet varen guanyar «in extremis» la tercera estrella en dos partits molt igualats (tots dos a cinc jocs) i inclús remuntant pilota de partit en contra com el cas del Jordi Llaudet.

Felicitats a tots els que estrenen categoria!

Resultats

2 thoughts on “1r Grand-Slam – Crònica i resultats”

  1. Companys, us heu equivocat amb els resultats. Heu posat al quadre de 4 estrelles els resultats dels de 5 estrelles del 5è. Open.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.