25è Ciutat de Barcelona de Tennis Taula

El proper 19 de novembre de 2011, a les 17:00h, al Poliesportiu de La Salle (Sant Joan de La Salle, 20-36, Barcelona) tindrà lloc aquest Trofeu Internacional de Tennis de Taula, on s’aplegaran un bon nombre de primeres figures d’aquest esport a nivell mundial i els millors jugadors de casa nostra.

Molts de vosaltres, sobretot els jugadors nous d’aquesta temporada, possiblement ni havieu sentit parlar d’aquest Trofeu, ni mai havieu tingut oportunitat de veure jugadors d’aquest nivell, per això us ho recomanem.

Tots els jugadors de PPXTT amb la Llicència de Lleure de PPXTT d’aquesta temporada, tenen l’entrada gratuïta mostrant-la al personal de la porta del pavelló.

7 thoughts on “25è Ciutat de Barcelona de Tennis Taula”

 1. Pere Bonet Oltra

  Bona nit. No podre asistir al torneig Ciutat De Barcelona de tennis taula perque aquell dia faltare tan al anomenat torneig aixi com tambe els troneigos que pogueu fer a pingpongpertothom. Aixo no vol dir que plegui de jugar amb vosatres nomes faltare aquella setmana perque com saveu jugo tambe amb Special Olympics un interprovincal a Tarragona. Jugare tot el dia alla abaix contra varis equips. Son dos invitacions que les aprofitem per Barcelona FRANCISCO JAVIER LOMBARDIA i PERE BONET OLTRA amb molta alegria e ilusio. Salut Pere Bonet Oltra.

 2. Alejandro Mendoza R

  Hola Josep!

  Yo quier asistir, al igual que quiero ir a los torneos pero el trabajo no me ha dejado descanzo, el caso es que probablemente pueda escaparme para ir, pero no tengo el carnet, lo pague pero no he podido reclamarlo.

  Puedo recogerlo mañana?

  Un saludo

 3. Hola Josep¡¡
  ¿podrías confirmarme si con la licencia de PPXTT la entrada es gratuita para mí y para otra persona que me acompañe?
  Gracias

  Saludos

  Carlos

 4. Companys,
  El proper diumenge, 27 de novembre de 2011, de 15:30 h fins les 16:30 h, podeu seguir el XXV Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona” de Tennis de taula, per televisió, a través del canal “Esport 3”.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.