Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_8b884b4f4cd820a1ecacace72ac0e37b, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
1r OpenClub a Vilanova (Resultats) | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

1r OpenClub a Vilanova (Resultats)

vilanova_web
Aspecte del pavelló de Vilanova, en un moment de la competició de no federats i infantils al matí. Més fotos clicant sobre la imatge.

Aquest dissabte, 3 de juliol, es va jugar el 1r OpenClub del CTT Vilanova, inclòs dins aquesta competició que ja és un clàssic a l’estiu a la zona del Garraf.

Es van aplegar una trentena de jugadors de Vilanova i d’arreu. Dividida en dos nivells, l’inferior (1-2 estrelles) el va guanyar Oscar Messeguer en la final contra Gerard Soler. Els altres semifinalistes van ser Xabier Aizpurua i Antoni Segura.

La categoria de 3 i 4 estrelles la va guanyar el soci del CTT Vilanova Josep Ma Blancafort en la final contra Joaquim Veciana, guanyador dels dos anteriors OpenClub a Piera. Els semifinalistes van ser Daniel Perseguer i Javier Tejedor.

Resultats complets (1 i 2**) (3 i 4****)

A continuació l’escrit rebut pel Jordi Cepero, responsable d’aquest OpenClub a Vilanova:

Volem donar les gràcies a tothom pel suport i la participació. A la gent de l’ajuntament i del pavelló, a la gent del Borges pel suport i les ganes dels seus nanos. A Llopart i Carrión de pinpongpertothom i a les federacions territorials i catalana per la difussió. A la gent del club per donar un cop de ma. A tots els participants molts, 120 amb crisi i coincidència de competició amb les finals de la barcelonesa. Hem tingut més inscrits que mai. Ens dona ganes de seguir endavant.

Adjuntem Nota de premsa de l’open Vilanova de tennis taula.

Aquí trobareu més fotos

Salut!

Jordi Cepero, secretari del CTT Vilanova

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.