Fi de temporada Zona A4 (AREP)

El passat dissabte, 10 de juliol, a les instal·lacions del Club Social de l’AREP, es va jugar l’última jornada de la Zona A4.

La classificació final ha estat la següent:

ranquing_total_A4_7a

La valoració que fem de la temporada a l’AREP és força positiva, doncs s’ha mantingut l’activitat amb un bon grup de jugadors de diversos clubs socials i a més la Comissió de pingpong d’aquesta Associació ha estat el motor d’un munt d’activitats fora del centre, duent el programa pingpongpertothom a festes populars al barri de Sant Andreu i La Sagrera, o a la Tamborinada buy drugs without a prescription al parc de la Ciutadella, o treballant amb associacions d’ajuda als nens saharauís, i també petites activitats puntuals com és portar una parell de taules a un centre i fer una activitat un matí o una tarda.

El proper divendres, 16 de juliol, a les 17h es farà una petita festa de cloenda, amb un modest refrigeri, on s’aprofitarà per fer entrega dels premis als millors classificats i donar per finalitzada aquesta temporada.

Esteu tots invitats, si voleu passar a conèixer a aquest magnífic grup de persones que formen els usuaris i monitors d’aquest club social, divendres a la tarda és una bona oportunitat.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.