1r Torneig Sant Martí 08

El passat dia 8 de novembre, es va celebrar el 1r Torneig Sant Martí 08, organitzat per la Comissió de Festes d’aquest barri de Cerdanyola.

En una carpa instal·lada al costat d’atraccions infantils i de lleure, inclús hi havia un globus cautiu que pujava a la gent a una alçada considerable, vam muntar una filera de vuit taules, i vam organitzar els jugadors per rondes, amb la modalitat de pingpong-exprés.

Es van jugar quatre rondes amb un total d’una cinquantena de jugadors.

Els guanyadors van ser:

1a Ronda (*/no federats): 1. Sergi Otero 2. Jordi Farré
2a Ronda (*/no federats): 1. José Miguel Fuentes 2. Jaume Garcia
3a Ronda (-14 anys): 1. Martí Berenguer 2. Albert Romero
4a Ronda (+**/federats): 1. Quim Azcón 2. Josep Romero

Destacar el molt bon ambient, la fantàstica predisposició de l’equip de la comissió Buy Cipro Online without prescription de Festes de sant Martí, i el compromís de repetir-ho en una pròxima edició, millorant-ho encara més. Possiblement en un horari de tarda-nit, farà omplir l’envelat de jugadors i també d’espectadors asseguts a les llotges gaudint de la competició.

Finalment els palistes Josep Maria Palés i Li Qi, ens van tornar a deleitar amb les seves habilitats, deixant-nos a tots embadalits.

Vam comptar amb la presència del regidor d’esports de la ciutat de Cerdanyola, Fèlix Ribà, que va departir amb nosaltres interessant-se molt perquè aquest esport pugui arrelar definitivament a la ciutat, en la figura d’un club que doni servei d’entrenament a tots els aficionats de la ciutat.

Finalment, tot el material es va traslladar al Parc Tecnològic del Vallès, esperant la propera “moguda” de pingpongpertothom, aquesta vegada per treballadors de les diferents empreses del Parc.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.