Èxit de participació al 1r Campionat ‘Open PTV’

Parc Tecnològic ppxtt

Durant tot el matí del dissabte dia 15 va tenir lloc a la Carpa del Centre d’Empreses del Parc Tecnològic del Vallès el primer ‘Open PTV’ de Ping-pong.

Els participants dels dos quadres, el masculí i el femení, van ocupar les 8 taules de joc a llarg de més de 4 hores de competició.

Els guanyadors d’aquesta primera edició van ser: a la categoría femenina, Kerstin Schrepfer (Advancare), Montse Pujol (Parc Tecnològic del Vallès) Buy Cipro Online i Carmina González (Hores XXI). A la categoría masculina, Medir Mogas (Diode), Andreas Kordikowski (Activery) i Axel Montero (EddaDesign). Els guardons varen ser entregats pel Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Cerdanyola, el Sr. Fèlix Riba.

Durant la jornada es va dur a terme una exhibició a càrrec dels palistes Li Qui, excampió del món, i Pep Palés, nou vegades campió d’Espanya, 350 vegades jugador amb la sel·lecció i participant a les Olimpíades de Barcelona 92.

Des de la Direcció del Parc Tecnològic del Vallès volem agrair l’entusiasme i el bon humor de tots els participants així com el suport rebut dels diferents patrocinadors i col·laboradors.

Font original + fotos: Parc Tecnològic del Vallès

Recull de fotografies

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.