Festa AREP-PPXTT a La Sagrera’08

Festa AREP-ppxtt la sagrera

Per primera vegada, i creiem que no serà l’última, a les Festes d’aquest populós barri del districte de Sant Andreu de Barcelona, pingpongpertothom ha estat present de la mà de la gent de l’AREP.

En dues jornades, 15 i 16 de novembre, el nombre de persones de totes les edats que van passar pel recinte sobrepassa les 300.

Encara no s’havia acabat de muntar i ja hi havia cua per jugar, així fins que Buy Cipro es va recollir tot el diumenge abans de fer-se fosc.

La climatologia en aquest cas va afavorir extraordinàriament a l’èxit d’aquesta festa, amb dos dies de sol radiants. Donava gust parar-se a veure jugar a la gent i animar-se a fer unes partidetes com ben bé es veu en el recull de fotografies.

No tenim cap dubte que ho tornarem a repetir. La gent es queixava de que només estiguéssim dos dies, si les Festes duraven tota una setmana.

Des d’aquí el reconeixement a la feina ben feta a les persones que van intervenir i van fer possible aquestes jornades de ping-pong al barri de La Sagrera.

A la Noèlia i tot el seu equip d’educadores (Sandra, Núria i Maite), a Joan Salló, director de l’AREP, que es va arremangar com tothom i va estar amunt i avall perquè tot estigués perfecte, a Xavier Marxuach, responsable del programa i que va estar al peu del canó des del principi fins que l’última taula va retornar al magatzem, tot esperant la pròxima sortida, i com no a la Comissió de ping-pong de l’AREP formada pels membres del col·lectiu d’usuaris del club social que gestionen la competició, els entrenaments i les activitats que es realitzen fora i a dins del Centre (Jaume, Carlos, Bernat, Eduard, Francisco, Sergio, Dani, Angeles i Alberto).

Durant aquestes jornades es va fer publicitat, mitjançant uns fulletons, de les dos properes activitats que l’AREP portarà a terme:

1. La jornada 2 de la Zona A4, es jugarà al Casal del barri del Congrés-Indians, del carrer Manigua-Garcilaso. Un espai formidable, en el que s’instal·laran 4 taules i s’invitarà a tothom que ho vulgui a jugar lliurement i veure la competició. (PubliSagrera_AREP)

2. PPXTT – AREP amb el lema SOM AQUÍ, organitza una jornada esportiva centrada en el ping-pong a les instal·lacions de l’Estació del Nord de Barcelona, el proper 14 de desembre, amb motiu de la Marató de TV3.

Veniu i feu-nos costat!!!

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.