Nou web de pingpongpertothom

Avui acabem de fer públic el nou web de pingpongpertothom (ppxtt).

Aquest pas comporta un temps de canvi per tornar a fer pública tota la informació acumulada en la web anterior. En uns dies estarà sol·lucionat i visible.

Anirem corregint i pulint detalls que com veureu no són correctes. Us demanem una mica de paciència.

Les novetats:

Amb aquest nou suport els usuaris tindreu moltes més possibilitats de participar al web activament:

  • Podreu publicar comentaris als articles.
  • Podreu rebre les actualitzacions al vostre correu.
  • Podreu convertir-vos en editors del web, si esteu interessats i ho creiem adient.

També Buy Zithromax Online without prescription disposem d’un sistema de navegació molt més intuitiu i fàcil de control·lar:

La barra de navegació superior (en vermell) conté les pàgines informatives, el contacte, la inscripció, i la portada, mentre que la barra inferior de navegació (gris fosc) conté les diferents categories: diferents zones, festes, etc…

Podreu navegar per les diferents categories per veure el contingut total.

També podreu fer cerques mitjantçant el cercador que hi ha a la part superior dreta. Només introduïnt la paraula i clicant “Buscar” trobareu ràpidament tota la informació que esteu cercant.

Podreu rebre les novetats al vostre correu o al vostre lector de feeds:

Escribint el vostre correu electrònic a la casella de la dreta (on hi ha el símbol taronja) podreu rebre còmodament les darreres novetats cada dia al vostre correu electrònic.

Important: és necessari confirmar la vostra subscripció clicant a l’enllaç que conté el correu que rebreu un cop us subscribiu.

Amb aquesta nova web, tots podrem aportar el nostre granet, per fer-la créixer. Volem que us sentiu partíceps de les fites que el programa vagi assolint i que ho comenteu. Això ens farà corregir errors i trobar nous camins per fer que pingpongpertothom es vagi escampant poquet a poquet arreu del territori del nostre país.

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

4 thoughts on “Nou web de pingpongpertothom”

  1. Pere Bonet Oltra

    M’ agradaria sapiguer si avui aquesta tarda feu miniopen ja que no apareix a la pagina de la nova web. Es peke comteu amb mi. Salut. Pere.

  2. Álex corbacho antillano

    Hola buenas tardes me podéis apuntar al torneo de Cardedeu soy el Álex corbacho antillano n de licencia 4661 a cuatro estrellas.que no he recibido el correo electrónico está semana.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.