Nou web de pingpongpertothom

Avui acabem de fer públic el nou web de pingpongpertothom (ppxtt).

Aquest pas comporta un temps de canvi per tornar a fer pública tota la informació acumulada en la web anterior. En uns dies estarà sol·lucionat i visible.

Anirem corregint i pulint detalls que com veureu no són correctes. Us demanem una mica de paciència.

Les novetats:

Amb aquest nou suport els usuaris tindreu moltes més possibilitats de participar al web activament:

  • Podreu publicar comentaris als articles.
  • Podreu rebre les actualitzacions al vostre correu.
  • Podreu convertir-vos en editors del web, si esteu interessats i ho creiem adient.

També Buy Zithromax Online without prescription disposem d’un sistema de navegació molt més intuitiu i fàcil de control·lar:

La barra de navegació superior (en vermell) conté les pàgines informatives, el contacte, la inscripció, i la portada, mentre que la barra inferior de navegació (gris fosc) conté les diferents categories: diferents zones, festes, etc…

Podreu navegar per les diferents categories per veure el contingut total.

També podreu fer cerques mitjantçant el cercador que hi ha a la part superior dreta. Només introduïnt la paraula i clicant “Buscar” trobareu ràpidament tota la informació que esteu cercant.

Podreu rebre les novetats al vostre correu o al vostre lector de feeds:

Escribint el vostre correu electrònic a la casella de la dreta (on hi ha el símbol taronja) podreu rebre còmodament les darreres novetats cada dia al vostre correu electrònic.

Important: és necessari confirmar la vostra subscripció clicant a l’enllaç que conté el correu que rebreu un cop us subscribiu.

Amb aquesta nova web, tots podrem aportar el nostre granet, per fer-la créixer. Volem que us sentiu partíceps de les fites que el programa vagi assolint i que ho comenteu. Això ens farà corregir errors i trobar nous camins per fer que pingpongpertothom es vagi escampant poquet a poquet arreu del territori del nostre país.

Gràcies per endavant per la vostra col·laboració.

3 thoughts on “Nou web de pingpongpertothom”

  1. Pere Bonet Oltra

    M’ agradaria sapiguer si avui aquesta tarda feu miniopen ja que no apareix a la pagina de la nova web. Es peke comteu amb mi. Salut. Pere.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.