Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php72/sess_2d1b83f0a76d7132b221414587fe274d, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php72) in /home/ppxttcat/public_html/wp-content/plugins/cforms2/lib_functions.php on line 35
2a Jornada A4 (molt especial) | PPXTT - Web del programa Pingpongpertothom

2a Jornada A4 (molt especial)

Grup de jugadors de la zona A4 i grup d'alumnes de l'Alzina en el moment del "piscolabis" final.
Grup de jugadors de la zona A4 i els seus convidats, alumnes de l'Alzina en el moment del "piscolabis" final.

El passat dissabte, 29 de novembre, la segona jornada de la Zona A4 va ser molt especial.

La comissió de ping-pong, va decidir apropar-se un cop més a la comunitat, per facilitar el contacte amb l’entorn més proper.

El temps no acompanyava, però els joves de l’Institut «L’Alzina», capitanejats per Yusti, el seu entrenador, no van faltar a la cita.

La trobada es va fer a les instal·lacions esportives del Casal Congrès-Indians, molt aprop de l’AREP, on es van muntar quatre taules, i es va guarnir amb les lones del programa.

La competició es va realitzar sense cap tipus de problema, i alhora, a les taules lliures es jugaven partides amb tots els invitats. Al finalitzar el joc, tothom es va traslladar a la seu del Club Social, on Buy Augmentin Online without prescription es va donar un interessant debat improvisat sobre la malaltia en general i l’AREP com a Centre en particular.

La reacció dels joves fou molt significativa, no van saber fins aleshores el que era aquell imponent edifici de cinc plantes del passeig Maragall, que molt sovint havien observat amb curiositat. A l’entrar al club i veure tot el que adins hi havia van exclamar: «Això és una passada!» i van còrrer per jugar al futbolín i al billar.

En el «pica pica» van arribar preguntes plenes de curiositat, que els mateixos socis del club van anar responent amb absoluta naturalitat.

Volem agraïr a Yusti i a tots els joves la seva presència i la seva ajuda. Ells van fer que s’acomplissin nombrosos objectius, tant del club, com de la salut mental en general com són:

  • participació comunitària activa
  • normalització
  • erradicació de l’estigma
  • informació
  • educació
  • prevenció de l’enfermetat.

Desitgem que aquest fet, sigui només l’inici d’un intercanvi molt especial.

Noelia García,
Club Social AREP

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.