Guanyadors 4t Open ppxtt 2008

Carlos Augusto Cordero (dreta) guanyador i Xavier Bosch, segon.
Carlos Augusto Cordero (dreta) guanyador i Xavier Bosch, segon.
Guanyadors 1*: Santi Carol i J. M. Fuentes, amb Xavier Marxuach
Guanyadors 1*: Santi Carol i J. M. Fuentes, amb Xavier Marxuach
Amoxil Online src=”http://ppxtt.cat/wp-content/uploads/2008/12/benjamins.jpg” alt=” Grup benjamí per ordre de classificació, d’esquerra a dreta: Javier Adrián, Tanvir Hossain, Àlex de Paz, Aleix Valensà, Lucas Gil i Jordi Navarrete (foto: David de Paz)” width=”600″ height=”404″ />
Grup benjamí: Javier Adrián, Tanvir Hossain, Àlex de Paz, Aleix Valensà, Lucas Gil i Jordi Navarrete (foto: David de Paz)

El dia no acompanyava a sortir de casa per anar a jugar a ping-pong, però 55 fanàtics van tornar a presentar-se a les instal·lacions de Reina Elisenda, per passar un matí ben animat.

El grup més nombrós va ser el dels jugadors d’una estrella, que van quedar repartits en 4 grups de 5, passant el tall els dos primers de cada grup, i eliminatòries directes fins arribar a la final, en què el Santi Carol, va guanyar el seu primer torneig davant del José M. Fuentes, tots dos estaven pletòrics tal com es feu a la fotografia.

Quinze jugadors de 2** o més, es van repartir en 3 grups de 5,  dels que passaven els dos primers de cada grup, i 2 dels 3 tercers, que es va fer per sorteig. A semifinals es van presentar els quatre millors jugadors, Caimel, Bosch, Ferrera i Cordero. Tots podrien haver jugat la final, perquè els dos partits van ser disputadíssims, amb el mateix resultat 3-2. Finalment Xavi Bosch i Carlos A. Cordero, van jugar pel primer lloc, que es va endur Cordero en un bonic partit final.

Molt bona assistència en categoria infantil/juvenil, 14 en total, amb jugadors nouvinguts i molt bon ambient entre ells. Es van agrupar en 3 grups, que passaven 2 directament de cada grup i dos tercers per sorteig. Els finalistes aquí van ser el Majidul Hoque, Al Amin Miah, Cristian Salvador i Weichao Li que van disputar uns partits molt disputats fins arribar a la final que va guanyar Majidul Hoque a Weichiao Li per 3-1. Lamentem no tenir cap fotografia d’aquests finalistes.

Els benjamins, 6 en total, van jugar en un únic grup de classificació directa, quedant com a guanyador el Javier Adrián, que va guanyar tots els seus partits. A la foto d’adalt podeu veure el grup tant maco de jugadors.

A destacar la tasca que està fent l’Antonio Vizoso, a la zona del Paral·lel – Poble Sec, utilitzant les taules al carrer d’aquest districte i fent una feina d’integració de la canalla de nouvinguts encomiable. El resultat és que es va presentar amb un grup de 8 o 10 jugadors i acompanyants i van gaudir com ningú del poder jugar en una taula de competició i unes instal·lacions immillorables.

També el Santi Carol, va venir amb tota la seva tropa de jugadors infantils i juvenils, en total 8.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.