2n Grand-Slam 2012-2013

3 de març 2013 a Reina Elisenda

Límit inscripció: Dimecres dia 27 a les 15:00

Grups de competició

Resultats

Fotos

Màxima igualtat en el segon Grand Slam de la temporada. Estar dins dels millors el rànquing, t’assegura jugar el Grand Slam, però per pujar és diferent.
L’estadística ens diu que dels 13 que han pujat, només 6 estaven dins de les places de pujar en el rànquing del 19 de febrer:

2**: 4 dels 7
3***: 2 dels 5
4****: 0 dels 2

A dues estrelles, Antonio Claver es va imposar a la final a Àlex Ortega. Patrício Salgado va ser tercer i Joan Bestratén 4rt. Ambdos han començat aquesta temporada a participar en el programa. Les altres places que suposaven la nova estrella varen ser per Mª Noel Odriozola, Adrià de Gispert i Carles Gual. A portes es va quedar Francesc Bascu. Carles Gual es va poder refer dels encontres anteriors que havia perdut de manera molt igualada, Adrià de Gispert que havia fet una apretada per arribar a entrar en el Grand Slam (16 del rànquing), i la Maria Noel, una clàssica del programa, que va jugar a un molt bon nivell.
Senyalem que ha estat la darrera participació d’en Patrício Salgado, que torna al seu país, després de cursar uns estudis aquí. Ha estat tot un plaer Patrício!

Si a dues estrelles hi havia igualtat, a tres estrelles aquesta va ser màxima. Alberto Agurto ha estat el guanyador, acompanyat per Àlex Fontova (que jugava el seu 5è Grand Slam per pujar a 4*) i el jove Enric Gual, que demostra així la seva progressió. En el segon grup de tres, per les places 4 a 6, va haver-hi un triple empat, on el 3-0 d’Oriol Rubio a Ramon Campos, va ser definitiu perquè el primer s’endugués la quarta plaça i el segon es quedes a portes de la estrella. Carlos Iglesias va ser el cinquè classificat i puja a 4*.

En 4 estrelles, la victòria se l’endú Martí Pardo, que ja havia demostrat que podia estar perfectament en 5 *, acompanyat per Santiago Mosquera que va ser segon. A portes es va quedar Josep Antoni Longàs i Xavier Ranera, tots dos van perdre 3 a 2, molt ajustat amb el campió.

Moltes felicitats a tots, especialment als que gaudeixen d’una nova estrella.

Lloc: Complex Esportiu Municipal de Reina Elisenda
Horari:
– 8:00: s’obre la instal·lació
– fins 8:45: confirmació participació i pagament
– 9:15: inici competició
– 13:00: hora aproximada de finalització

El rànquing actualitzat a dia 19 de febrer de 2013 és el que determinarà els esportistes que poden disputar el 2n Grand-Slam de la temporada.

Les últimes competiciones que puntuen per aquest rànquing seran:
5è OpenClub al CTT Ripollet
4t OpenClub al CTT Ateneu

Categories i contingents:
Tindran dret a jugar el 2n Grand-Slam els esportistes següents:

➢ 4****: els 6 primers del rànquing
➢ 3***: els 12 primers del rànquing
➢ 2**: els 16 primers del rànquing

Cal que els esportistes facin la seva inscripció. Aquells esportistes que segueixen en el rànquing i volen participar, han de fer també la inscripció, ja que en cas de no inscripció d’un esportista amb dret, es passaria al següent.

Pujades d’estrella:

➢ 4****: pugen a 5***** els 2 primers classificats
➢ 3***: pugen a 4**** els 5 primers classificats
➢ 2**: pugen a 3*** els 7 primers classificats

Sistema de competició:

La primera fase es farà per grups i la segona fase d’eliminatòria.
Tots els encontres es juguen al millor de 5 jocs.

Paral·lelament es convocarà un OpenRE amb 45 places disponibles per a totes les estrelles.
Els que s’apuntin com a reserves al Grand-Slam i vulguin jugar l’Open RE en cas de no entrar, han de fer la inscripció als dos llocs.


Inscripció TANCADA

Grups de competició

Resultats

Llistat d’inscrits

[table “361” not found /]

43 thoughts on “2n Grand-Slam 2012-2013”

 1. Josep Llopart

  Atenció a l’errata, els punts de rànquing de l’Open Carnaval no compten per la classificació d’aquest Grand Slam. Es sumaran un cop realoitzat el Grand Slam.

  Ho cannviem tant bon punt puguem

 2. Hola bona nit Josep. A continuacio os paso l’ informacio del torneig campionat de Catalunya ACELL Special Olympics que s’ ha celebrat avui a la ciutat de Malgrat De Mar. Jo he estat encreuat amb 1 divisio i hem fet dos grups de 4 jugadors. Ju he guayat un lloc per jugar la final pero la he perdut devant de Francisco Brull per 2-1 amb parcials 11-5 sed guanyat 11-9 i 11-8 sedts perduts. Pero he asolit un subcampionat tambe molt dificil i per tant el resultat tambe es fantastic.

  1. Moltes gracies a tots/es que m’ heu felicitat per aquest subcampionat de Catalunya. Sapigueu que el proper diumange vindre al Grand Slam amb moltes ganes de donar molta feina a tots els que com jo os heu apuntat. Salut. Pere.

 3. Hola, sóc en Martí Pardo (3964). Voldria apuntar-me al gran-slam, encara que sigui com a reserva en 4*. Si us plau, feu-me saber quelcom referent amb aquesta demanda. Gràcies.

 4. sergio fernandez

  josep jo deixo lliure la meva plaça aquesta vegada. Vaig patir un trencament de besó i soli (jugant a tenis taula!!) i a pesar de que començo a fer activitat fisica (bici,caminar etc) , amb el tenis taula encara tinc por de fer el burru i tornarme a trencar .
  La idea es començar a compteir de nou a mitjans de març , amb calma !!!
  Sort per els participants!!!

 5. Carles Iglesias

  Hola, he visto que en el Ranking del dia 19 no se me cuentan los 18 puntos que gané el el 10º Miniopen.
  Antes de la actualización si que constaban los 149 puntos en total, y ahora veo que solo tengo 131 ¿¿???
  Espero que se arregle el error.
  gracias,

  1. Alejandro Teruel Arbues

   Fins al 18 van comtat per fer i publicar el llista de ranking valid per a el Grand Slam..pero després…es continua sumant punts… El llistat del Ranquin publicat el 19/02/2012 es el que determina qui opta i qui no pel Grand Slam.

   1. JUAN MANUEL PASTRANA

    Donçs vaja,estrategicament m’anava millor la posicio de l’altre dia,pero que farem ,a batirse el cobre.MERCI

  2. Alejandro Teruel Arbues

   I la seva posició al Grand Slam, esclar… Si hi ha algú error que hagin sumat punts i camvis en posiciò, suposo que ho arreglaran…

 6. El llistat del GrandSlam és correcte en quant a punts de rànquing i posició al mateix.
  El que no és correcte però que no afecta per a res són les participacions que si que s’han sumat les competicions posteriors a partir de l’OpenCarnaval.

  He tancat l’OpenRE perquè ja estava ple abans que el GrandSlam i aquí sí que hi ha un error, perquè no estan comptats els punts totals fins ara.

  Demà a la tarda quan el GransSlam estigui tancat actualitzaré el llistat de l’OpenRE.

  Josep

 7. JUAN MANUEL PASTRANA

  PERDONEU,PERO NO PARO DE DONAR-LI VOLTAS I EM TROBO JUGADORS QUE VAN PARTICIPAR AL MINIOPEN I A L’HOSPITALET QUE NO SEL’S HAN POSSAT ALS PUNTS EN AQUEST LLISTAT,I NO HAN CANVIAT DE POSICIO COM JO.HO SENTO PERO NO SE PERQUE,MERCI

  1. Alejandro Teruel Arbues

   El que ha de valer es aquest llistat i amb aquest ordre, que es el publicat al Ranking de data 19/02/2013…

   1 Natalia Artigot Morfioli 3578 2** Sí
   2 Maria Noel Odriozola Rodríguez 5455 2** Sí
   3 Joan Bestratén Ferreró 6860 2** Sí
   4 Antonio Menino Martín 6820 2** Sí
   5 Carles Gual Rovira 5888 2** Sí
   6 Àlex Ortega Ruiz 6686 2** Sí
   7 Francisco Rueda Hernández 6959 2** Sí
   8 Pere Bonet Oltra 4550 2** Sí
   9 Juan Manuel Pastrana Torres 6804 2** Sí
   10 Patricio Salgado González 7346 2** Sí
   11 Pablo Ortega Villasclaras 6685 2** Sí
   12 Antonio Claver Belver 6903 2** Sí
   13 Xavier Guillamon Salinas 6715 2** Sí
   14 Àlex Teruel Molina 7091 2** Sí
   15 Francesc Bascu Basset 6281 2** Sí
   16 Adrià de Gispert 6172 2** Sí

  1. Hola Josep,

   No entenc. Sóc en Francisco (dorsal 6959) de 2*. Al ranking del 19.02.13 estic a la possició 7. En canvi a els grups de competició surto com si tinguès la possició 8 (grup 1), segons normativa.

   No problem, perquè l’objectiu era arrivar a jugar-lo,…però m’agradaria entendre como funciona…amb tans ranquing al final un es perd.

   Merci.

   1. Josep Llopart

    Francisco , les posicions 7 i 8 es sortegen (és alló de sorteig de dos en dos) Diumenge amb tranquil·litat t’ho explico. Salutacions

 8. Ha entrat Vicenç Mateu, que se’nms havia colat a l’Open RE. Aviat publicarem els grups. Molta sort a tothom!!!

 9. Alex Bocanegra Galvan

  es possible k em pugui apuntar al grand-slam?? es k em vaig despistar i no vaig poder apuntarme ahir 🙁

 10. Josep Llopart

  Hola Àlex, em sap greu però un cop publicats els grups ja no es poden fer canvis. En qualsevol cas, estas el número 16 del rànquing i les 12 places s’han omplert fins el número 15, vull dir que tampoc èssis entrat.

  Salutacions

  1. Alejandro Teruel Arbues

   Hola Josep. Correcte en que las llitas estan tancades, aixó es lo fonamental… s’ha tingut temps de sobre per anar-se apunntant… però…han entrat fins al 18è, ja que en Ramón Campos (17è) i Carlos Iglesias (18è) hi son. No més volia puntualitzar. Però s’ha de estar a “Loro” i deixar algo així pel día després del darrer per apuntar-se.

   Salutacions i Bona Feina.

   Ens veiem Diumenge!!

 11. Bon dia

  Sentint-lo molt no podre assistir al Grand-Slam per una lessió a la cama. Molta sort a tothom.

  Salut!!

  David B.

 12. Alejandro Teruel Arbues

  Bon día a tothom!!…

  Vull felicitar en primer lloc a la organitzaciò del grand Slam y el open RE simultani, que va estar en les úniques mans de En Josep Llopart. Va estar tot molt bé dirigit, ets un crack.!!!..

  I en segón lloc..a tots el participants del Grand Slam..Els que han aconeguit pujar de estrelles, enhorabona!!! i als que no… Endevant!!! Ànims!!! que a lo propera pot ser que ho aconseguireu..!!!

  Salutacions

 13. Josep Llopart

  Gràcies Alejandro, però tinc a favor dos factors: el primer és que em faciliteu tots plegats molt la feina, i el segon és que és molt motivador veure com s’ho passeu. L’èxit sempre és compartit.
  Gràcies!!! (i ara vaig a passar els resultats…)

  1. Josep Llopart

   Ànims Juan Manuel, tens el joc per estar a tres estrelles, potser una mica més de serenitat en els moments clau. Segueix treballant i millorant com fins ara. salutacions i gràcies!!!

 14. Patricio Salgado

  Hola a todos. Quisiera felicitar a todos quienes forman Ppxtt, tanto a los que organizan como a los que participan. El breve tiempo que estuve compartiendo con ustedes me lo he pasado muy bien.

  Asimismo, felicito a todos quienes han subido de estrella y animar a quienes no lo han logrado a tener confianza en que tendrán otra oportunidad. Especialmente, quisiera saludar a todos los compañeros con los que jugamos entrenidas partidas de tenis de mesa, de los cuales aprendí bastante en este tiempo. Espero volver pronto para disfrutar de las intensas jornadas del PPxTT. Un abrazo!

  1. Josep Llopart

   Gracias, Patrício, ha sido un placer tenerte con nosotros. Que disfrutes de este deporte en tu país y si vuelves ya sabes que siempre habrá una plaza para tí.
   Muchos saludos!!!

  2. Alejandro Teruel Arbues

   Mucha suerte y felicidad en tu vida. Qeu todos tus proyectos se cumplan, y ya sabes.. cuando quieras y puedas volver, te estaremos esperando con las palas preparadas.

   Un fuerte abrazo!!!

   Hasta pronto.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.