5è OpenClub al CTT Piera – Resultats

Jugat avui diumenge, 6 de març, el 5è OpenClub al CTT Piera, amb la presència d’onze jugadors.

Avui finalment, he pogut anar i veure el treball que aquest grup de jugadors estan fent a la localitat de Piera des de fa ja un temps. És d’admirar l’entusiasme de tots els jugadors per intentar tirar endavant la consolidació d’aquest esport a aquesta bonica població.

L’espai del que disposen, encara que han de compartir-ho i muntar i desmuntar les taules cada vegada que fan activitat, és força bo. És ampli, amb un bon terre, unes bones taules i es juga molt bé.

El Manel Grau ha estat el guanyador, després de veure-se-les amb el Cèsar Valls, a qui ha guanyat per una ajustat i llarguíssim 3-2. Grau ha estat una mica més valent i encertat en el seu joc i ha pogut amb la defensa numantina que aplica el Cèsar en tots els seus enfrontaments, com va quedar ben palès ahir dissabte enduent-se la victòria a l’OpenClub de l’Hospitalet.

Així ha quedat la classificació:

1. Manel Grau
2. Cèsar Valls
3. Adrià Torres
4. Carlos Alonso
5. Xavi Cuberas
6. Josep Campderrós
7. Xabier Aizpurua
8. F. Hernández**
9. J.J. Gómez**
10. Josep Carrión**
11. P. Posadas**
12. Oscar Quintana**
13. M. Campderrós**

A la sortida hem comentat la baixada de participació que s’ha experimentat, vers els primers OpenClubs a Piera. Hem coincidit que la llunyania pot ser un inconvenient per molts de vosaltres. Jo proposo pel següent, la possibilitat d’aprofitar el desplaçament dels que hi vagin en vehicle particular i ocupar les places lliures, sempre es pot compartir la despesa i el camí, i en definitiva en 45 minuts o menys estàs al centre de Barcelona. Jo segurament tornaré a anar al proper Open de Piera, ja puc dir que tindré 4 places lliures.

3 thoughts on “5è OpenClub al CTT Piera – Resultats”

 1. Hola jefes,
  he tingut una idea que té a veure amb els openclub:
  qué us sembla si, una vegada fet la primera fase de grups, fem després una altra fase on els grups ens creuem. Així evitarem que algú amb qui no has jugat de un altre grup quedí en una posició superior a la teva sense ni tan sols haver jugat una vegada…em penso que el resultat final es pot fer igualment sumant el número de partits i sets guanyats.
  Parleu ara o calleu per sempre companys del tenis taula!…digueu qué us sembla l’idea!

 2. Josep Llopart

  Hola Xabier, gràcies per las teva iniciativa. Si vols un dia quan estiguis per RE ho comentem. Cal mirar-ho bé ja que sovint pasa que quan arregles una part en desmanegues dos. Crec que la base actual està bé, l’únic que de tant en tant podria fer-se alguna variació tipus fer un únic grup de 6 al millor de 5 sets… parlem-ne!

 3. Si perquè sempre hi ha un grup que és “el dels capos” o “de la muerte” on hi ha jugadors molt segurs o “milenaris”(amb mil punts al rànquing)i un altre que és més tranqui…ja en parlarem

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.