7è OpenClub a l’Hospitalet – Resultats

A l'imatge Cèsar Valls, a dalt, Josep M.ª Carbó i Manel Grau en primer pla. Àlbum de fotos clicant sobre la imatge.

.
Decarregueu els resultats en .pdf.

Ple de participació en el 7è OpenClub de L’Hospitalet.

31 participants que han desbordat l’organització, però que han gaudit un cop més d’un bon nivell de joc i d’una jornada esportiva molt amable.

Aquesta edició es podria titular com “la revolució dels petits” ja que en 3 i 4 estrelles els de la categoria inferior han fet un paper molt destacat. Començant per Cèsar Valls, guanyador, com en Manel Grau, Antonio Vizoso, Josep Campderrós, Josep A. Longàs i Àlex Pazos, que han quedat per davant de destacats jugadors de 4 estrelles com Daniel Tost i Daniel Remus. El proper Grand Slam es preveu molt interessant!

En 1 i 2 estrelles, en Carlos Ramos s’ha tornat a imposar i és clar candidat a 3 estrelles, seguit per Eduardo Izquierdo i Carlos Morillo, que han jugat grans punts. El jove Enric Gual en 4a posició, està agafant el to de la categoria i cada com s’aproxima més als primers llocs.

Cal destacar el paper dels jugadors d’1 estrella: Ramon Albadalejo (5è), Ferran Sahis (9è) i Carles Gual (12è), que en aquesta categoria compartida han superat jugadors/es de 2 estrelles i per tant es mereixen pujar a aquesta categoria. Felicitats.

L’alta participació ha condicionat jugar la segona fase també al millor de tres sets. Pel proper Open la participació es limitarà a 25 participants i l’opció del grup itinerant només serà en cas excepcional. La idea tambÉ és de començar abans, a horari de Open RE, ja que en general sembla que s’agraeixi acabar abans, ja m’ho feu saber en els vostres comentaris.

Per acabar, al final m’haureu de donar el títol de fotògraf oficial, al flickr trobareu l’àlbum de fotos (si hi ha algú que no surt mai que m’avisi). Jo també vaig millorant, no?

Gràcies a tots/tes per la vostra cordialitat. Sou l’esperit de PPxTT!!!

2 thoughts on “7è OpenClub a l’Hospitalet – Resultats”

  1. CARLOS MORILLO

    Creo que la primera fase ya es correcto que sea al mejor de tres, pero
    la segunda fase, con grupos de tres, pienso que sería mucho más
    atractivo hacerla al mejor de cinco juegos.

  2. Josep Llopart

    Així és, Carlos, per aixó el proper Open baixem reduim a 25 la capacitat, comencem una mica abans i així garantim poder jugar la 2a fase al millor de 5. Gràcies

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.