Activitats de la Comissió de ppxtt-AREP

Punts tractats a la Reunió del dimarts, 9 de juny:

  1. Mostra d’Entitats al Parc de la Pegaso de Sant Andreu. Divendres al matí l’Albert i el Jaume aniran a la FCTT en furgoneta i recolliran 4 taules grans i 4 petites, i 15 tanques petites, un joc de pancartes pingpongpertothom.com i els baguls. S’ha d’avisar prèviament a Llopart i ho farà Josep.
  2. Finalment, l’activitat amb els usuaris del Centre de Paràlisis Cerebral Can Dragó, en faran el divendres 19 i el dilluns 22, al matí entre les 10:30 i les 13:00 h. El material s’ha de retornar a la FCTT el mateix dilluns.
  3. El Curset per Monitors que es farà el 7-9 i 14-16 de juliol a la FCTT i a l’AREP, de 15:30 a 18:30 h, estarem acompanyats de nens saharauis. Mirarem que al final es puguin endur algun regal en forma de pack de pales pilotes i xarxa i el boceto perquè es puguin fabricar alguna mena de taula als camps de refugiats.
  4. Josep proposa enviar una taula d’alguna donació, en un Cheap Alli Online Without Prescription dels enviaments de roba i altres articles que es faci posteriorment, per part del programa i de l’AREP.

10 juny

  1. Ha quedat anul·lat l’activitat del dia 19 i 22 pels usuaris del Centre de Paràlisis Cerebral Can Dragó.
  2. Antonio Vizoso voluntari dissabte a la tarda a Can Dragó.

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.