Canvis i millores per la nova temporada

Un cop feta la reunió amb persones de PPxTT per comentar propostes per la temporada vinent, us passem les propostes perquè mitjançant els comentaris pugueu també opinar. Durant l’agost farem l’actualització de la pàgina web per la propera temporada.

Les propostes i o comentaris per la propera temporada són:

1. Preus

Es proposarà a la Junta de la FCTT el manteniment de preus en la llicència i tots els opens menys en el miniopen que serà de 4 i 7€.

2. Llicència

Entenent que els que ja tenen dues estrelles coneixen el programa perfectament, es decideix que tots els participants de 2 a 5 estrelles han de fer-se la llicència específica de PPXTT per poder jugar. Els nous i 1 estrella podran participar sense fer-se encara la llicència.
Cal recordar que amb la llicència hi ha una sèrie d’avantatges.

Només en competicions puntuals, tipus Open Calella o Cambrils d’aquesta temporada, i per interès del programa, es podrà participar sense llicència específica .

3. Sistema de competició (packs de 10, 15 o 20, primera i segona fase)

Es considera que és bo.

L’únic que es fa és que en els MiniOpens hi haurà packs: 16, 12 ó 8, ja que els grups són de base 4.

Es seguiran fent 3 Grand Slams a la temporada.

4. Baixades d’estrelles

En la proposta d’afegir el que es pogués baixar d’estrelles, es va estudiar les diferents opcions i finalment en no trobar cap que realment resolgués les dificultats de com gestionar els que tenen el nivell però juguen poc. S’entén que el sistema actual de només pujar és bo.

5. Rànquing

a) Rànquing inicial: els esportistes comencen la temporada amb el 10% dels punts de la temporada anterior.
b) Quan l’organització ha d’ajuntar estrelles per fer els grups es donaran uns punts per ponderar als de menys estrelles (exemple més tard).
c) Es varia la puntuació dels Opens per comprimir més els primers dels darrers.

quadre

6. Partits a 5 sets

S’estudia la petició que en les categories de 4 i 5 estrelles els partits es juguin al millor de cinc sets.
S’enten el motiu però s’interpreta que per això ja hi ha la competició federada. Fer els encontres al millor de 5 sets, obliga a baixar el nombre de participants i que igualment significa jugar 5 partits al millor de cinc. L’opció actual, on a la segona fase ja es juga al millor de cinc, s’entén que és prou bona.
(es deixa l’opció de provar-ho; en cas de fer-ho caldria apujar la inscripció 1€ per participant)

7. Varis competició:

a) Servei
en les categories de 4 i 5 estrelles, s’aplicarà el reglament estricte del servei del reglament oficial. En les categories d’1, 2 i 3 estrelles, s’aplicarà la filosofia de la norma on el que es considerarà serà la intencionalitat de fer un servei irregular per guanyar punts.
En qualsevol dels dos casos l’organitzador, farà de jutge àrbitre i tindrà la darrera decisió.

b) Organització en Open RE
Es serà més rigorós a l’hora de l’inici de la competició. Els que arribin tard (inclús avisant) podran perdre el primer partit si no estan presents.
Per agilitzar l’inici de la competició, en les categories de 3, 4 i 5 estrelles no s’anunciarà amb el micròfon cada participant sinó que només les taules corresponents. En 1 i 2 s’anunciarà cada taula amb cada participants.
S’entén que en 1 i 2, hi ha més gent que encara no coneix la dinàmica.

c) En el rànquing s’afegirà com informació la ratio de punts per nombre de participacions

d) Es farà un seguiment de les persones que s’inscriuen i finalment no venen, avisin o no per detectar reincidències i actuar en conseqüència.

8. Open de Germanor

Enlloc de fer l’Open Final, cap el mes de febrer es farà un Open de Germanor, on hi haurà l’opció de fer un dinar de germanor els participants i acompanyants.
Es tracta de fer una gran celebració, el màxim nombre de persones.

2 thoughts on “Canvis i millores per la nova temporada”

  1. Pere Bonet Oltra

    Hola bon dia Josep me semblan molt be les noves mesures que heu pres en cuant el tema de la lliçencia de pingpongpertothom. Penso que os sortireu prou be i combteu sempre amb mi a totes les competicions. Nomes dir-vos que el proper divendres estare a disposar per la gent que vulgui venir a jugar a la federacio catalana de tennis taula a les 19 hores perque mes aviat per jugar o be entrenar fa massa calor i es desagradable tot aixo qui vulgui pot venir a jugar amb mi sense cap problema. Segur que ens divertim i ens ho pasem d’ allo mes be. Gracies. Pere Bonet Oltra

  2. Pere Bonet Oltra

    Hola nomes os envio aquest misatje per recordar-hos que el proper divendres a la 19 hores estare a la federacio catalana a la dispocicio per el que vulgui jugar amb mi. Salut. Pere Bonet Oltra

Comentar

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest web utilitza Akismet per a reduïr spam. Learn how your comment data is processed.