Us necessitem a tots!

PPXTT: us necessitem a tots!
Demà a La Sagrera i el 29 de gener al Vall d’Hebrón

Benvolguts amics i amigues,

El programa pingpongpertothom té el 29 de gener un dels reptes més importants des de la seva creació: la Festa del Pingpong.

Aquest dia pot representar un abans i un després del programa, ja que dels 1.000 participants que esperem, més de la meitat són persones com vosaltres que no són federats, però a qui els agrada i gaudeixen jugant a pingpong d’una manera regular.

PPXTT lidera l’organització de la Festa amb el repte de poder fer un aconteixement que es faci cada any a nivell popular, com la “Cursa del Corte Inglés”, la Festa dels Patins, o d’altres que es caracteritzen per convocar el màxim nombre de participants.

Perquè sigui possible necessitem la col·laboració com a voluntaris de molts de vosaltres, no només en la participació, sinó també en l’organització. Caldrà carretejar taules, muntar les àrees de joc, donar informació, en definitiva una feinada!

Us demanem a tots que ens ajudeu a “tirar-ho” endavant, us necessitem a tots.
Aviat sortirà més informació concretant tasques i dies.

La primera acció és aquest dissabte a la Festa de PPXTT a La Sagrera, ja què, a part del motiu de la Marató de TV3, volem testar el sistema de competició (pp:total) a emprar a la Festa, i per això necessitem que hi participeu.

A les 15:30 estarem a lloc per descarregar el camió i començar a muntar la sala, tothom que ens pugui donar un cop de mà serà molt benvingut.

Moltes gràcies a tothom.

Josep Llopart / Josep Carrión

Tags: , ,

One Response to “Us necessitem a tots!”

  1. Enzo
    3 gener 2011 at 21:25 #

    Si no soc federat , puc anar

Leave a Reply